Dr. Liana Antal s-a retras din cursa

32Comentarii
Dr. Liana Antal s-a retras din cursa
Dr. Antal s-a retras din concursul pentru manager, iar două dintre spitale sunt secţii nu mai au nevoie de manageri.

Dr. Liana Antal, fost manager la Spitalul de Obstetrică şi Ginecologie Oradea s-a retras din cursa organizată pentru ocuparea primului post din spital, a confirmat viceprimarul Gheorghe Carp. Doctorita a abandonat concursul după prima probă (examenul scris), la care a luat notă mai mică (8) decât contracandidatul ei, Gavril Grebenişan (10). Medicul a contestat nota, dar se pare fără rezultat.

Marţi, la a doua probă, cea de prezentare a proiectelor proprii de management, dr. Liana Antal nu s-a mai prezentat, astfel că în cursă a rămas doar inginerul Grebenişan, pus interimar în post de manager de câteva luni la spitalul în discuţie.

Retragerea dr. Antal din competiţia pentru ocuparea funcţiei de manager la Maternitatea Oradea s-ar putea motiva şi prin faptul că medicul s-ar fi săturat de luptele interne şi politice de ani de zile. Oricare ar fi însă motivul pentru care a abandonat lupta pentru şefia spitalului, dr. Antal are meritul de a fi început reforma în unitate: schimbările majore, în bine, la multe secţii şi compartimente din spital, instalaţia de oxigen, renovările, dotările operate, pot fi văzute cu ochiul liber de oricine doreşte.

Restul, la fel

La celelalte spitale din oraş, concursul pentru ocuparea posturilor de manager nu a întâmpinat surprize. Dr. Ovidiu Laurean Pop, actual manager la Spitalul Dr. Gavril Curteanu, dr. Petrişor Cismaş Pruteanu, de la Spitalul Clinic de Neurologie şi Psihiatrie nu au concurenţi, au trecut de proba scrisă şi cea de proiecte, urmează proba interviului şi vor fi probabil manageri. Cel puţin dr. Pop, întucât Spitalul de Neuropsihiatrie Oradea a fost inclus de câteva zile în cadrul Spitalului Dr. Gavril Curteanu, la fel ca cel de Pneumoftiziologie. Tendinţa spre care merge Municipalitatea este după cum se vede de unificare a celor patru spitale (Spitalul Curteanu, Pneumoftiziologia, Neuropsihiatria, Maternitatea) plus Judeţeanul, care vor avea în final, mai repede sau mai târziu, o singură conducere.

O.Ş.

 

Taguri: , ,


32Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor