Dr. Oros, bate în retragere?

12Comentarii
Dr. Oros, bate în retragere?
ORADEA – Promotorii ideii de unificare a spitalelor rămân pe poziţii. Chiar dacă şeful Spitalului de Neurologie explică clar de ce structura instituţiei pe care o conduce nu trebuie modificată.

Nici discuţiile directe, nici înaintarea unui memoriu către Consiliul Judeţean de către managerul Spitalului Clinic Judeţean de Neurologie şi Psihiatrie, dr. Gheorghe Oros, nu au sensibilizat susţinătorii unificării spitalelor. În acest sens, într-o conferinţă de presă desfăşurată luni, edilii au votat avizul de principiu pentru fuziunea celor patru spitale finanţate de Consiliul Local. Dr. Oros consideră că este dat la o parte, drept dovadă că nu a fost invitat la unele şedinţe care au avut ca temă fuziunea sau să i se ceară vreo părere personală.

Nici cei din Direcţia Sanitară nu au avut un cuvânt de spus. În memoriu sunt clar definite motivele pentru care Spitalul de Psihiatrie trebuie să rămână în actuala lui structură.

„Dacă se doreşte atât de mult unificarea spitalelor şi se crede că beneficiile sunt atât de mari, ar fi trebuit să se încerce mai întâi unificarea Spitalului Judeţean de Pneumoftiziologie şi a celui de copii «Dr. Gavril Curteanu», care au fost primele luate în considerare şi apoi, în funcţie de rezultate, să se extindă”, a subliniat dr. Oros.

Cuvântul primarului

Din punctul de vedere al dr. Oros, conducerea Spitalului de Neuropsihiatrie a făcut tot ce poate. Dar apar nemulţumiri în rândul personalului. „Eu, ca manager, nu mai pot face nimic. Va ieşi rău de tot. Sunt nemulţumiri în rândul personalului”, a ţinut să sublinize dr. Oros. De asemenea, acesta îşi explică demersul proiectului de unificare ca luând o cotitură politică şi speră ca primarul Ilie Bolojan să aibă un alt punct de părere.

Vasilica Marinica12Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor