Dragobete cu turtă dulce la „Lazăr”

De Crina Dobocan
Dragobete cu turtă dulce la „Lazăr”

Nici în acest an elevii Liceului Teoretic ”Aurel Lazăr” nu au putut uita de sărbătoarea dragostei la români ”Dragobetele”, deși a fost în zi de weekend.

Profesorii și elevii Liceului Teoretic ”Aurel Lazăr” au fost întâmpinați vineri, 23 februarie, la intrarea în școală cu turtă dulce glazurată în ciocolată oferită de eleve din Consiliul Școlar al Elevilor îmbrăcate în costume populare.

Proiect educativ

Evenimentul face parte din proiectul educativ ”Anotimpurile” coordonat de prof Rodica Turcaș, prof. Carmen Bubela și Consiliul Școlar al Elevilor, președinte Alin Stefancsik. Proiectul se află la al șaselea an de derulare.

Dis de dimineață Cupidon a lăsat mesaje de iubire elevilor, profesorilor și întregului personal al școlii, iar spre orele prânzului s-au împărțit sute de bilețele de dragoste scrise de elevii școlii pentru colegii și colegele lor. Profesorii s-au alăturat entuziasmului elevilor, înțelegând că adolescența trece repede și că este vârsta marilor experiențe și experimente cruciale.

Profesorii transmit că doresc să păstreze vie tradiția acestei sărbători, să educe elevii în spiritul cultivării frumosului și tradițiilor românești.

În pauze, elevii au putut cumpăra inimioare confecționate de membrii Consiliului elevilor pe care le-au oferit celor dragi putând astfel să participe la o tombolă, la care premiile au fost tot dulci. Banii strânși vor fi folosiți pentru acțiunile viitoare ale consiliului elevilor. Holurile liceului au răsunat de melodii de dragoste.

„Bucuria ce se citește pe chipurile copiilor în aceste momente de sărbătoare, nu poate fi descrisă în cuvinte, nu degeaba se spune că Dragobetele este zeul tinereții, al veseliei și al iubirii”, au transmis organizatorii.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !