Drogheria Viridis, prietenul tău de încredere (P)

Drogheria Viridis, prietenul tău de încredere (P)
Te-ai săturat de zecile de dumuri pe care le faci de la medicul de familie la farmacie, schimbând zeci de rețete și medicamente? Nu mai știi ce alternative sa găsești pentru copilul sau mama ta care scapă de raceală sau alergie mai greu decât de obicei? Peste toate te găndești și la gramada de bani pe care i-ai investit fără să stai liniștit că cei dragi sunt în afara oricărui pericol?

Nu te mai impacienta…Un prieten de încredere se află tocmai pe strada ta. Drogheria Viridis a venit în orașul tău pentru a-ți da o mână de ajutor la greu și pentru a-ți oferi alternative naturiste multor neplăceri care pot apărea în sănătatea celor dragi. Cu puncte deschise în Oradea, pe str. Ștefan cel Mare, nr. 79 și în Marghita, pe str. Crinului, nr.9 , Drogheria Viridis vă oferă o gamă largă de produse naturale, vitamine, suplimente nutritive, alimente BIO, menite să vină în întâmpinarea tratării diferitelor boli care ne slăbesc organismul.

Dacă sunteti în impas și nu știți ce ar fi benefic pentru dumneavoastră sau familie, nu vă impacientați: Drogheria Viridis vă oferă consiliere calificată în domeniul farmaceutic în vederea alegerii produselor potrivite afecțiunilor dumneavoastră. Ba mai mult, la Viridis veți găsi o gamă largă de medicamente care se află pe lista celor care nu au nevoie de prescripție medicală (OTC). De asemenea Drogheria Viridis s-a găndit special și la cei mici. Mamele vor găsi aici produse pentru îngrijirea copilului dar și produse dermato – cosmetice, pentru ele, de cea mai bună calitate. Si vorbind de calitate, menționăm că la Viridis veți afla produse din gama Hofigal și Favisan la preț de producător.

Pentru că Drogheria Viridis se gândește și la buzunarul dumneavoastră, vă ofera reduceri de 5% la cumpărături ce depășesc 100 de RON, excepție făcând produsele aflate deja în oferta promoțională sau cele care au prețuri de producător. Dacă încă nu ești hotărât, vă mai oferim un pont: la Viridis veti găsi și produse tehnico-medicale de cea mai bună calitate.

Nu mai sta pe gânduri, vino și te convinge singur! Drogheria Viridis din Oradea, de pe strada Ștefan cel Mare te așteaptă în fiecare zi cu porțile deschise, mai precis lunea de la 10 – 20, de marți până vineri de la 08 – 20 și sâmbăta de la 09 – 17. La Marghita Drogheria Viridis e deschisă de luni până vineri de la 09 la 17.

E timpul să oferi o alternativă naturistă, mai sănatoasă celor dragi. Drogheria Viridis e vecinul tău care te așteaptă să-ți acorde un sprijin de încredere problemelor tale medicale și de nutriție. Vino și vei vedea că viața ta va deveni mult mai liniștită și sigură.

Drogheria Viridis – un ajutor de nădejde pentru totdeauna!