Drumuri deschise spre pârtiile de schi

Drumuri deschise spre pârtiile de schi
REŞIŢA – Muntele a reprezentat întotdeauna o atracţie pentru amatorii de inedit şi de frumos. Deşi zăpada este de numai 15 cm şi încă nu se poate schia, turiştii caraş-severineni şi nu numai, nu ratează un week-end la Semenic.

Direcţia Judeţeană de Drumuri şi Poduri Caraş-Severin a luat încă de pe acum măsuri speciale, cu scopul de a facilita urcarea pe munte. Drumurile sunt deschise şi au fost acoperite cu antiderapant, pentru a se evita evenimentele nedorite. S-au repartizat în diferite zone şi utilajele pentru deszăpezire.

Cel puţin aşa am fost asiguraţi

Din discuţiile purtate cu Matei Sârbu, inginer în cadrul societăţii, am mai reţinut că deja opt tone de material antiderapant s-au folosit pentru drumurile Văliug-Prislop-Gărâna şi Văliug-Cuptoare, şase tone pentru porţiunea de drum Caransebeş-Borlova-Telescaun şi încă patru tone pentru Prislop-Semenic.
Şi că în cazul în care zăpada va depăşi 30 de centimetri, se va acţiona cu două turbo-freze, un Taf şi un tractor cu plug.

Oana Copocean0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase