Drumuri pentru „Prima căruţă”

11Comentarii
Drumuri pentru „Prima căruţă”
Dezgustat de drumurile Bihorului, Cseke propune Guvernului Programul „Prima căruţă”. Imagini  Video Video 

Starea drumurilor naţionale dinjudetul Bihor este jalnică, chiar dacă unele au mai fost peticite pe ici, pe colo. În aceste condiţii, senatorul UDMR Cseke Attila le propune guvernanţii României în mod ironic un nou program, după celebrul deja „Prima Casă”. „Guvernanţii ar trebui să implementeze un nou program, Programul „Prima căruţă” , prin care posesorii de automobile din judeţele „calamitate” în privinţa infrastructurii să poată achiziţiona o căruţă pentru a putea circula pe drumurile naţionale”, sugerează persiflator Cseke…

Indiferenţa guvernanţilor

Într-o stare critică se află DN 19B Săcuieni-Marghita-Suplacu de Barcău-limita judeţui Sălaj. De la piatră cubică la asfalt plin cu gropi şi denivelări. Aşa poate fi caracterizat la această oră drumul cu pricina, ce pune la grea încercare atât nervii şoferilor cât şi automobilele acestora. Fiind ales în colegiul senatorial din nordul Bihorului, Cseke Attila a susţinut o conferinţă de presă la faţa locului, în speranţa că cineva va auzi problemele care sunt şi se vor lua măsuri pentru modernizarea acestui drum. „Starea acestor drumuri a rămas proastă, nedemnă pentru o ţară europeană şi pentru un judeţ limitrof frontierei de vest a României. Pe unele sectoare se poate circula doar cu viteza întâi a maşinii, este o ruşine că mai există drumuri într-o astfel de stare în judetul Bihor”, arată Cseke. Deşi de la Guvern s-au făcut mai multe promisiuni cu privire la reabilitarea acestor drumuri şi chiar ministrul Radu Berceanu a văzut despre ce este vorba, până acum nu s-a făcut nimic.

Ce este mai regretabil cu privire la acest drum (DN 19B) este faptul că la trecerea în judeţul Sălaj acesta se prezintă în condiţii bune. Senatorul Cseke îşi exprimă nemulţumirea şi vizavi de guvernanţii coaliţiei guvernamentale din judetul Bihor „Să aducă dezvoltare în judeţul nostru, să întreprindă demersuri urgente pentru reabilitarea acestor drumuri, aşa cum fac alţii în alte judeţe!”, cere imperativ parlamentarul Opoziţiei.

Paul Chira11Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor