DSJ şi-a premiat performerii

Poloiştii au avut un an plin de realizări
Poloiştii au avut un an plin de realizări
Cei mai buni sportivi şi echipe au fost recompensate în cadrul Galei sportului bihorean. Imagini festivitate  | Video: Poloistii sunt sportivii anului Video | Video: Sportivi premiati la Gala Sportului Video | Video: Momente artistice la Gala Sportului bihorean Video 

Desfăşurată vineri seară, tradiţionala gală a sportului bihorean a reunit marea familie a sportului din judeţ. La festivitatea organizată de DSJ Bihor au fost prezenţi sportivi, actuali şi foşti antrenori, conducători de cluburi, oameni de sport, sponsori şi susţinători ai sportului, profesori de educaţie fizică, ziarişti. Deşi au fost invitaţi în număr mai mare, reprezentanţii autorităţilor locale au avut doar doi emisari la gală, prefectul Gavrilă Ghilea şi subprefectul Claudiu Pop.
„Mă bucur că am reuşit să reunim din nou, la final de an, marea familie a sportului bihorean. Acum, la ora bilanţului, ne putem mândri cu rezultate dintre cele mai bune, deşi a fost un an de criză”, a afirmat directorul DSJ Bihor, Sorin Buhaş. Festivităţile de premiere propriu-zise au fost alternate cu prezentări de modă şi momente artistice. Spre deosebire de anii anteriori, DSJ nu a întocmit un top-zece al celor mai buni sportivi, fiind specificaţi doar primii trei clasaţi, iar ceilalţi fiind enumeraţi fără clasare.

Poloiştii, aplaudaţi

Un moment deosebit în cadrul galei l-a constituit sosirea în sală a echipei de polo CSM Oradea, venită direct de la Budapesta. Formaţia pregătită de antrenorul Cornel Gordan a făcut un veritabil tur de forţă pe parcursul a doar două zile, calificându-se miercuri în sferturile de finală ale LEN Trophy, după ce a eliminat echipa Posillipo Napoli, şi învingând apoi vineri pe Ujpest Budapesta, în Interliga de polo. Bravii poloişti orădeni au fost aplaudaţi la scenă deschisă de cei prezenţi la gală. Susţinătorul financiar al echipei, Radu Coste, managerul general al SC Frigo Conty, a oferit formaţiei o primă specială în valoare de 10.000 lei, pentru performanţa calificării printre primele opt formaţii ale Europei în Cupa LEN.
Festivitatea a avut o secţiune specială, în cadrul căreia au fost premiaţi, pentru întreaga lor activitate, vechi antrenori şi oameni de sport bihoreni. Au fost recompensaţi antrenorii Gavril Leitner (baschet) şi Sever Hadadea (handbal), oameni cu mari merite în implementarea şi dezvoltarea acestor ramuri sportive în Bihor.

Gavril Nutiu

CEI MAI BUNI SPORTIVI 2009 – Individual, probe olimpice

CEI MAI BUNI SPORTIVI 2009 – Individual, probe neolimpice

TOPUL ECHIPELOR 2009 – Probe olimpice jocuri sportive0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !