Duel Cluj – Bihor pentru promovarea în Liga 3

De Teodor Biriş
Duel Cluj – Bihor pentru promovarea în Liga 3
La Casa Fotbalului s-a desfășurat tragerea la sorți a meciurilor pentru barajul de promovare pentru Liga 3.

Județele plus Bucureștiul au fost împărțite în șapte regiuni. Bihorul face parte din Regiunea 2, iar campioana Ligii a IV/a se va duela în vară cu reprezentanta județului Cluj.

Meciurile se vor desfășura în sistem tur – retur, în 15 iunie, ora 18:00, respectiv 22 iunie, ora 17:30.

La finalul turului, pe primul loc în Liga 4 Bihor este CSC Sânmartin, secondată la 4 puncte de ACS CAO 1910 Oradea. În Liga 4 Cluj se luptă pentru primul loc trei echipe, 1. CS Florești – 41 puncte, 2. FC Someșul Dej – 40 p și 3. Unirea Iclod.

În urma tragerii la sorți, împerecherea a fost următoarea:
Regiunea 1: Bacău – Botoșani; Suceava – Neamț; Vaslui – Iași
Regiunea 2: Maramureș – Sălaj; Satu Mare – Bistrița-Năsăud; Cluj – Bihor
Regiunea 3: Harghita – Sibiu; Covasna – Brașov; Mureș – Alba
Regiunea 4: Caraș-Severin – Timiș; Arad – Hunedoara; Mehedinți – Gorj
Regiunea 5: Argeș – Vâlcea; Teleorman – Dolj; Olt – Dâmbovița
Regiunea 6: Călărași – București; Ialomița – Ilfov; Giurgiu – Prahova
Regiunea 7: Galați – Buzău; Brăila – Vrancea; Tulcea – Constanța

FRF mai informează că au dreptul să participe la jocurile de baraj numai echipele aparţinând structurilor sportive cu personalitate juridică.
De asemenea, AJF-urile, respectiv, AMFB, „sunt obligate să comunice către Departamentul Competiţii al FRF, în scris, până la data de 10 iunie 2019, structurile sportive calificate pentru a participa la jocurile de baraj şi să transmită copia Certificatului de Identitate Sportivă al acestora eliberat de Ministerul Tineretului şi Sportului. Dreptul de participare la jocul de baraj îl deține structura sportivă clasată la finalul Campionatului Ligii a IV-a pe locul I în fiecare județ sau în Municipiul București. În situația în care structura sportivă respectivă nu îndeplinește condițiile de participare la jocurile de baraj (nu deține personalitate juridică și/sau Certificat de Identitate Sportivă eliberat de MTS), jocurile de baraj nu se vor disputa, urmând ca echipa adversă, dacă îndeplinește condițiile de participare, să fie declarată câștigătoare”, se menţionează pe siteul oficial al FRF.

La juniori A1 (sub 19 ani), campioana Bihorului din Liga 4 se va duela cu campioana judeţului Maramureş, în 6 şi 9 iunie.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !