Duminică la rezidenţiat

Duminică la rezidenţiat
ORADEA – Încep emoţiile pentru concurenţii la examenul naţional de rezidenţiat.  Candidaţii vor fi prezenţi duminică în cele cinci centre universitare din ţară, în funcţie de specialităţile alese.

La Bucureşti se vor prezenta cei care s-au înscris la grupa specialităţilor chirurgicale, la Cluj Napoca cei din grupa specialităţilor medicale şi grupa medicină de familie, la Craiova grupa medicină de laborator, la Timişoara candidaţii pentru grupa medicină dentară iar la Târgu Mureş cei de la grupa farmacie. Joi s-a publicat pe site-ul oficial al concursului naţional de rezidenţiat repartiţia pe centre universitare, clădiri şi săli a candidaţilor înscrişi la examen. Aceştia trebuie să se prezinte la locaţiile respective duminică, la ora 8.30, având asupra lor actul de identitate.

Din judeţul Bihor s-au înscris 187 de persoane. Dintre acestea, 113 s-au înscris pentru specialităţile medicale, 30 pentru cele chirurgicale, 8 pentru medicina de laborator, 27 pentru medicina de familie, 8 pentru medicina dentară şi doar una pentru farmacie.

Viorica Borz0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase