Duminică mergem la vot

1Comentariu
Duminică mergem la vot
DEVA – Peste 411.000 de hunedoreni sunt aşteptaţi duminică la urne. Trei sferturi dintre persoanele cu drept de vot provin din mediul urban.

Hunedorenii care se vor prezenta la secţiile de votare trebuie să aibă asupra lor fie buletinul ori cartea de identitate, fie paşaportul. Nu se va putea vota cu cartea de alegător. Hunedorenii care nu au acte de identitate vor putea solicita eliberarea lor la Serviciile Publice Comunitare Locale de Evidenţă a Persoanelor. În data de 25 noiembrie, birourile acestor servicii vor fi deschise între orele 7 şi 21, a declarat Carmen Nicoriciu, directorul DPCEP Hunedoara. Alegătorii care nu au domiciliul în judeţul Hunedoara vor putea vota pe liste suplimentare. Ei vor da o declaraţie pe propria răspundere că nu au votat de mai multe ori. Costurile organizării, în judeţul Hunedoara, a alegerilor europarlamentare şi a referendumului depăşesc 2,4 de milioane de lei. Zece mii de oameni îşi vor desfăşura activitatea în secţiile de votare din judeţ.

Pregătiri de alegeri
Buletinele şi ştampilele de vot pentru scrutinurile de duminică au fost transportate ieri către toate secţiile votare din localităţile judeţului. Documentele au fost duse de echipe formate din funcţionari publici din cadrul Instituţiei Prefectului şi poliţişti ai Inspectoratului Judeţean de Poliţie Hunedoara.
Clara Pâs1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor