După buletine şi ştampile

ORADEA – O delegaţie formată din Prefectul judetului Bihor, Mircea Ghitea, presedintele Biroului Electoral de Circumscriptie Judetean pentru referendum, judecator Măduţa Doina, locţiitorul Biroului Electoral Judetean pentru Europarlamentare, judecător Botea Nadia, şi un reprezentant al Jandarmeriei, se va prezenta la sediul R.A. Monitorul Oficial, din Bucuresti, pentru preluarea cantitatii de buletine de vot aferenta judetului Bihor.

Ei vor ridica şi stampilelor cu „votat”, a autocolantelor ce vor fi aplicate pe cartile de identitate si a declaratiilor pe propria raspundere, pentru cei care vor vota pe liste suplimentare la alegerile europarlamentare din 25 noiembrie.

Cantitatea de 554.974 exemplare de buletine de vot aferente judetului Bihor, vor fi ambalate in pachete tipografice, numarate mecanic, care vor contine fiecare 800 de bucati si vor fi asezate pe paleti intregi de cate 208.000 de exemplare, respectiv palet fractie, dupa caz.

Buletinele de vot vor fi preluate operativ prin numararea pachetelor aflate pe paleti, si daca este cazul, verificarea prin sondaj a continutului pachetelor sigilate.

Orice eventuala diferenta a continutului unui pachet sigilat constatata ulterior, la desigilarea acestuia in teritoriu si numararea buletinelor de vot, va fi comunicata prin trimiterea catre Monitorul Oficial a unei adrese de constatare, semnata de cel putin trei membri dintre cei care au participat la numararea si repartizarea buletinelor de vot.

Călin Corpaş0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase