După supermarketuri, birouri

1Comentariu
După supermarketuri, birouri
ORADEA - După avântul hypermarketurilor şi supermarketurilor, piaţa orădeană a construcţiilor va cunoaşte în acest an o nouă categorie de imobile. Cea a clădirilor destinate birourilor.

Primul business center orădean va fi inaugurat la sfârşitul lunii februarie 2008. Potrivit directorului general al Grandhill Business Center, Marius Cherciu, centrul de afaceri pe care-l va inaugura la 29 februarie este format dintr-o clădire cu patru etaje şi terasă la standarde europene, cu o suprafaţă construită de 2.000 mp, din care 1.300 închiriabilă. „Majoritatea firmelor orădene îşi desfăşoară activitatea în apartamente sau case transformate în sedii. Grupul de firme Grandhill din Oradea şi-a propus să treacă de la vorbă la faptă şi să aducă pe piaţa imobiliară un proiect extrem de atractiv pentru mediul de afaceri local şi nu numai, un business center proiectat şi conceput la standarde europene”, ne-a declarat Marius Cherciu. Valoarea totală a investiţiei se ridică la două milioane de euro.

Exigenţe

Grandhill Business Center, cea mai modernă clădire de birouri din Oradea, potrivit directorului general, este amplasată în Cartierul Ioşia, pe Str. Lapusului nr. 6. Proiectată pentru a satisface exigenţele deosebite ale companiilor naţionale şi internaţionale clădirea a fost construită la standarde de calitate şi finisaje europene.

„Amplasamentul spaţiului este situat la două staţii de autobus de centrul administrativ şi istoric al oraşului (max. 1 km), în partea de sud vest a municipiului. Locaţia clădirii este un element extrem de important din punct de vedere al potenţialului de exploatare având în vedere atât deficitul de clădiri de birouri din aceasta zonă şi de altfel din tot oraşul, dar mai ales expunerea într-o zonă în plină expansiune. În imediata vecinătate se află doua hoteluri de trei stele şi un supermarket. La faza de construcţie sunt trei blocuri de 11 etaje şi la faza de intenţie încă şase”, spune Marius Cherciu.

Oradea Plaza

Grandhill Business Center nu va fi prea mult timp unicat în Oradea. În toamna acestuit an, într-o altă zonă a oraşului se va finaliza o altă clădire care are inclus în proiect şi spaţii pentru birouri de firme. Este vorba de Oradea Plaza, care se construieşte pe amplasamentul fostei Pieţe Agroalimentare Cetate. Noul centru va dispune de două parcări subterane şi 4.400 de metri pătraţi de birouri la cele mai înalte standarde europene. Un supermarket, un restaurant, terasă, bar şi un magazin de electronice va completa Oradea Plaza. În 2009, în Oradea Plaza va mai fi construit un hotel şi o bancă.

Dan Birta1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor