E necesar sa va doriti sa deveniti oameni de succes

E necesar sa va doriti sa deveniti oameni de succes
Acesta a fost îndemnul directorului CT Constantin Brâncuşi, Daniela Vilceanu, adresat elevilor în prima zi de şcoală.

“Suntem cu toţii, la mijloc de septembrie cu sufletele împărţite între tristeţea unei vacanţe încheiate şi entuziasmul unui nou început.Trebuie să mărturisesc că avem o misiune dificilă, dat fiind contextul nefavorabil în care se găseşte educaţia şi în mod special învăţământul profesional şi tehnic”, a spus directorul de la Brâncuşi în speach-ul său. Daniela Vilceanu a spus că doreşte o abordare realistă şi că nu vrea să vorbească despre proiecte irealizabile, „ci despre ceea ce noi-profesorii, voi – elevii şi părinţii voştri putem face împreună”. Directorul Vilceanu a îndemnat părinţii şi elevii să privească cu obiectivitate situaţia în care ne găsim şi să caute împreună cele mai bune soluţii pentru ca elevii să se formeze armonios ca oameni de succes. „ Şcoala vă pune la dispoziţie întreaga ei bază umană: profesori calificaţi şi specialişti în profilele şcolii, precum şi baza materială care cuprinde: 16 laboratoare şi cabinete dotate corespunzător unei bune pregătiri profesionale, 2 ateliere şcoală, sală de sport, bibliotecă, sală de festivităţi, cabinet pshihopedagogic. Vă stăm de asemenea la dispoziţie cu sprijin şi consiliere în problemele pe care le aveţi.

Este necesar însă ca şi voi să vă doriţi să deveniţi oameni de succes şi să acceptaţi să fiţi ajutaţi.

Aşa cum aţi aflat din media, învăţământul îşi reorientează atenţia din acest an spre şcolile tehnice. În fond, nu e de mirare că lumea înţelege că progresul nu e posibil fără tehnică. Prin urmare, meritaţi felicitări pentru că aţi ales drumul formării pentru o meserie care, cu puţin efort şi cu o pregătire temeinică, vă poate conduce spre o carieră de succes.Vă invit, aşadar, atât elevi, cât şi părinţi să deveniţi partenerii şcolii în construirea acestei cariere.

Depinde de fiecare dintre noi ca statutul de elev în CT Constantin Brâncuşi să fie un motiv de mândrie în comunitatea şcolilor din oraş, din judeţ şi premisa succesului vostru profesional. Eu cred că merită să încercăm!”, a spus Daniela Vilceanu.

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !