Ţeapa cardinalului!

2Comentarii
Ţeapa cardinalului!
Locuri de muncă în Spania, salarii de 1.300 de euro pe lună şi cazare gratuită. Când o asemenea ofertă vine de la un cardinal catolic, viitorul pare promiţător.

Aşa au crezut şi locuitorii comunei gorjene Alimpeşti.

S-au înşelat! Toată tărăşenia a început în momentul în care primăria din Alimpeşti – Gorj a primit un fax prin care o biserică romano-catolică din Spania oferea donaţii şi locuri de muncă bine plătite.

Tinerii care se încumetau să plece urmau să primească salarii de aproape 1.300 de euro pe lună, iar donaţia pe care primăria din comună urma să o ia, era de aproape 450.000 de euro plus aparate de aer condiţionat şi altă aparatură.

Încântaţi de aşa ofertă şi cu încredere în reprezentanţii Domnului peste 90 de tineri au depus imediat câte 23 de euro fiecare, preţul contractului. Nu au mai primit însă actele de angajare, iar donaţia nu a mai venit…

La o aşa ofertă tentantă şi venită dintr-o sursă credibilă, Cardinalul catolic AUGUSTO MALDINNI, s-au găsit repede oameni care să depună bani. S-au plătit 2.400 de euro, contravaloarea taxei pentru 90 de persoane care visau să muncească în Spania. Însă, după ce s-a văzut cu banii, cardinalul nu a mai răspuns la telefon localnicilor din Alimpeşti.2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor