Echipe cu datorii catre ANAF

Echipe cu datorii catre ANAF
Vestea că averea lui Gigi Becali a fost pusă sub sechestru de ANAF i-a pus în încurcătură şi pe conducătorii celorlalte echipe bucureştene.

Daca Dinamo si Rapid nu vor sa auda de problemele Stelei, Constantin Iacov de la FC National se asteapta ca ANAF sa puna sechestru si pe averile actionarilor de la clubul bancar. ANAF a somat cluburile din Divizia A sa plateasca o datorie totala de 46 de milioane de euro.

În evidenta ANAF, Steaua ocupa primul loc în topul datornicilor catre bugetul de stat. Din totalul datoriilor de 46 de milioane de euro pe care cluburile din Divizia A trebuie sa le plateasca ANAF, Steaua are de achitat cel mai mult, 11,5 milioane de euro.

“Nu ma intereseaza ce se întâmpla la Steaua. Nu pot comenta niste lucruri asupra carora nu detin nici un fel de informatie. Stim ca exista datorie catre stat, dar avem o întelegere cu ANAF si platim datoriile în mod esalonat. Eu nu sunt în posesia raportului ANAF”, a declarat Nicolae Badea – presedinte CA FC Dinamo.

Presedintele Rapidului, Dinu Gheorghe refuza sa spuna daca echipa vicepremierului Copos este la zi cu plata datoriilor catre bugetul de stat. “Nu ma intereseaza ce se întâmpla la Steaua. Daca si-a platit Rapidul datoriile catre bugetul de stat? Nu sunt în masura sa va raspund la aceasta întrebare.”

“La prima vedere nu mi se pare o decizie corecta din partea Ministerului de Finante pentru ca nici o lege nu se poate aplica retroactiv. Se poate pune sechestru si pe averile actionarilor de la FC National, nu vedeti ca orice este posibil?”, spune Constantin Iacov.

Steaua conduce în clasamentul datornicilor catre stat cu 11,6 milioane de euro, urmata de Dinamo, cu 6,5 milioane euro. Pe urmatoarele locuri, la mare distanta, se afla FC National, cu 3 milioane, Otelul, cu 2,9 si Rapid, cu 2,5 milioane de euro.

Realitatea.tv