Echipele bihorene vor reabilitarea

Cele doua formatii bihorene din Seria C 7 doresc sa se reabiliteze în etapa de vineri, dupa evolutiile nesatisfacatoare din runda trecuta.

CF Bihorul Beius joaca pe teren propriu, în compania echipei Calor Timisoara.
Elevii antrenorului Rudy Kovacs vizeaza prima victorie din actuala editie, dupa prestatiile nereusite înregistrate în primele trei etape.

Gazdele nu-si mai pot permite pasi gresiti pe teren propriu, pentru a nu-si compromite situatia din clasament. Meciul CF Bihorul – Calor Timisoara va fi condus de brigada de arbitri Danut Maghiar (Baia Mare) – Szabo Gero, Radu Hertia (ambii Cluj-Napoca), observator Cornel Popovici (Cluj-Napoca).

La rîndul sau, Lotus Baile Felix este neînvinsa, dar a cedat doua puncte pe teren propriu în etapa trecuta. Elevii antrenorului Lucian Ciocan îsi doresc un nou rezultat favorabil în partida de vineri cu Muncitorul Reşita, o formatie modesta, care nu a obtinut pâna acum nici un succes.
Meciul Muncitorul – Lotus va fi condus de brigada de arbitri Vasile Costin (Blaj) – Ovidiu Bocai, Vasile Vezan (ambii Sânmiclaus), observator Mihai Prunariu (Târgu Jiu).

Gavril Nutiu