Echipot, EBM PAPST, Connectronics, Eberspächer, Hanning Motors şi Frescoverde la „Oradea Job Expo”

De Dan Birta
1Comentariu
Echipot, EBM PAPST, Connectronics, Eberspächer, Hanning Motors şi Frescoverde la „Oradea Job Expo”
Târgul Locurilor de Muncă „Oradea Job Expo 2019” va avea loc vineri, 22 martie, la Era Shopping Park.

Bihorenii care se află în căutarea unui loc de muncă au şanse mari de angajare. După succesul obţinut anul trecut cu Târgul Locurilor de Muncă Inform Media, compania care editează cotidienele Jurnal Bihorean, Bihari Naplo, Bihon.ro şi Erdon.ro, va organiza în această primăvară o nouă ediţie a târgului de locuri de muncă. Astfel, vineri, 22 martie 2019, între orele 9:00 şi 19:00, la Era Shopping Park, va avea loc Târgul Locurilor de Muncă „Oradea Job Expo 2019”.

Până în prezent şi-au anunţat prezenţa 27 de companii şi o şcoală care oferă cursuri de formare profesională şi postliceale. Este vorba despre: Class Furn, FinProm, Plexus, Inteva, Plastor, Celestica, Carrefour, Olimp Impex, Nidec, Leroy Merlin, Cerved, Eberspaecher, Turism Felix, PGS Sofa, UAMT, Red Sevens, Microdeco Ro, Echipot, EBM PAPST, Instal Center, GMAB, Premagro, Frescoverde, Connectronics, Hanning Motors Romania, European Vegetable, Faist Mekatronic şi Şcoala Postliceală „Henri Coandă” Oradea. Acestea oferă peste 1.300 de locuri de muncă atât pentru persoane cu studii medii sau generale cât şi pentru cele cu studii superioare, atât pentru persoane cu experienţă, cât şi pentru persoane dornice să înveţe de la zero o meserie.

Echipot

Companie cu profil de protecţie împotriva trăznetului şi comercializarea instrumentelor de măsură meteorologice, Echipot participă la „Oradea Job Expo 2019”. Firma caută inginer electrician care să cunoască limbile română şi maghiară, precum şi engleză – nivel mediu. Constituie avantaj cunoaşterea limbii franceze şi abilităţi de utilizare a PC. Se acceptă şi studenţi în ultimul an de studiu, compania oferind condiţii pentru însuşirea cunoştinţelor de specialitate.

EBM PAPST

EBM PAPST este o companie germană de familie, înfiinţată în urmă cu 55 de ani, lider mondial în producţia de motoare electrice şi ventilatoare. Compania are peste 15 mii de angajaţi în 27 de ţări. În Oradea este prezentă din anul 2018 cu o echipă de profesionişti în creştere. Compania participă la „Oradea Job Expo” cu o ofertă de 40 de locuri de

muncă. Se caută ingineri de proces, ingineri calitate, asistent manager, planificatori producţie, montatori subansamble şi manipulanţi marfă. Firma oferă salarii atractive, training în străinătate, control medical periodic gratuit, bonuri de masă, al 13-lea salariu, decontarea cheltuielilor de transport, organizarea de evenimente pentru angajaţi, mediu de lucru curat cu o echipă tânără şi posibilităţi de promovare.

Connectronics

Participă la „Oradea Job Expo” cu o ofertă de 27 de locuri de muncă: cinci pentru persoane cu studii superioare, două pentru persoane cu studii medii şi 20 pentru persoane cu studii generale. Compania caută customer service, test design inginer, buyer, accountant, logistic assistant, operatori producţie şi mecanic utilaje. Pe lângă salariul atractiv, firma mai oferă a 13-lea salariu, bonuri de masă şi transport asigurat.

Eberspächer

Eberspächer, firmă de familie, lider global în industria de automotive este unul din principalii dezvoltatori şi furnizori de tehnologie de eşapare, încălzitoare de vehicule şi sisteme de aer condiţionat, participă la „Oradea Job Expo” cu o oferă de 67 de locuri de muncă. 27 dintre acestea sunt destinate persoanelor cu studii superioare, iar 40 persoanelor cu studii medii (sudori, mecanici, reglori, operatori producţie, controlori de calitate, etc). „Te aşteptăm ca împreună să definim viitorul!”, este sloganul celor de la Eberspächer.

Hanning Motors România

O companie din Parcul Industrial Oradea, care produce motoare, generatoare şi transformatoare electrice, participă la „Oradea Job Expo” cu oferte pentru operatori (femei şi bărbaţi) pentru maşini de bobinat motoare electrice şi tehnician întreţinere utilaje şi echipamente. Pentru operatori se acceptă persoane care au minim zece clase. Se lucrează în trei schimburi, mediul de lucru nu este toxic. Salariul de încadrare este de 2.300 de lei, după şase luni de la angajare urmând a avea loc o evaluare cu mărire de salariu. Firma oferă tichete de masă în valoare de 13 lei/zi lucrătoare. Sporurile acordate sunt de 175% pentru orele suplimentare din timpul săptămânii, 250% în weekend şi 25% sporul de noapte. Se mai acordă bonus de performanţă de până la 345 de lei/lună. Firma asigură transportul sau decontează benzina sau abonamentul. Pentru tehnician salariul este negociabil.

Frescoverde

Frescoverde, firmă care are ca obiect de activitate prelucrarea fructelor şi legumelor, participă la „Oradea Job Expo” cu o ofertă de 21 de locuri de muncă. Este vorba despre zece operatori producţie, doi stivuitorişti şi doi combainieri agricoli, cu studii profesionale; doi şefi de tură şi doi gestionari cu studii medii sau superioare şi trei muncitori necalificaţi, cu opt clase. Firma asigură pachet salarial atractiv, transport şi bonuri de masă.1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor