Eco-elevii de la C.N. „Avram Iancu”

Eco-elevii de la C.N. „Avram Iancu”
29 octombrie a fost Ziua Verde a Eco-Şcolilor din România. Evenimentul a fost sărbătorit şi la C.N. „Avram Iancu”.


Sfârşit de toamnă. Natura cu paleta ei de culori se deschide călătorului precum o floare, oferindu-i frumuseţe şi încântare. Generaţia tânără se dovedeşte a fi o iubitoare a mediului în general şi în acelaşi timp o luptătoare pentru protecţia şi sănătatea lui. O ieşire în natură la sfârşit de săptămână este un bun prilej de a respira aerul pur al pădurii, a rămâne câteva clipe la umbra unui pom, ori a asculta cântecul păsărilor.
Elevi şi profesori sunt angajaţi în vastul program de ecologizare pe diferite teme pentru păstrarea şi conservarea creativă a mediului.
Este o latură a activităţii permanente a elevilor de la Colegiul Naţional „Avram Iancu” Ştei. Sfârşitul de octombrie, mai precis Ziua Verde a Eco-Şcolilor din România (29 octombrie 2014) a înscris o altă activitate pe agenda eco a Colegiului. Un grup de 10 elevi (clasa a IX-a Filologie) sprijiniţi şi încurajaţi de domnul director Cristian Andru şi doamna dirigintă Alina Niculae au plantat un copac ornamental în curtea școlii. De remarcat bucuria şi satisfacţia elevilor pentru fapta lor, admiraţia şi aprecierea conducerii Colegiului.

Profesor Petronela Heredea0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !