Economisirea- instrumentul financiar ideal care îți salvează existența

Economisirea- instrumentul financiar ideal care îți salvează existența
Banii sunt o necesitate a vieții noastre, pe care ne fundamentăm întreaga existență și de care depindem pentru a ne bucura de tot ceea ce ne este pus la dispoziție pe Pământ.

De cele mai multe ori, din cauza ineficienței noastre gestionări a resurselor financiare ne vedem nevoiți să căutăm tot felul de soluții de a face rost de bani rapid, așa cum sunt creditele pentru șomeri (lainaa työttömälle) sau împrumuturile de la familie ori prieteni. Cu toate acestea, fiecare dintre noi dispune de un instrument care ne poate asigura buna derulare a vieții și care ne oferă posibilitatea de a ne bucura de o situație financiară stabilă, chiar și atunci când banii sunt o problemă temporară: economisirea!

Economisește astăzi pentru a te bucura mâine de o viață fără griji!

Strângerea de “bani albi pentru zile negre” nu este doar o povață din bătrâni pentru toți cei care își doresc să aibă o existență fără griji. Această este un o recomandare cu caracter de obligativitate pentru toți cei care nu vor să treacă prin momente grele din punct de vedere financiar. În momentul în care ai bani strânși și te vei confrunta cu o problemă, cu siguranță că nu o să mai existe un nivel atât de ridicat de stres, precum se întâmplă în cazul în care nu ai dispune de acei bani. În plus, gândește-te că banii economisiți sunt o alternativă de încredere pentru a-ți satisface anumite nevoi, în momente în care vei beneficia de diverse oportunități.

Ce se întâmplă în lipsa unei rezerve financiare? O să poți accesa cu rapiditate un împrumut fără istoric de creditare (ilman luottotietoja), dar acest lucru va însemna că o să trebuiască să returnezi banii primiți. Atunci când dispui de propriile economii, acestea funcționează ca un colac de salvare, care este aruncat în momentul potrivit și care-ți oferă posibilitatea de a nu mai apela la o finanțare din exterior. Toți cei care au făcut economii au înțeles că acest instrument financiar nu înseamnă doar salvarea în momentele dificile ale vieții, în care survin situații neprevăzute, ci reprezintă și o posibilitate de a obține avantaje.

Astfel, atunci când ai la dispoziție o sumă de bani și se întâmplă să survină o oportunitate (de afaceri, de achiziționare a unor bunuri la prețuri foarte reduse, etc.), banii pe care îi strânși pot fi utilizați în favoarea ta, pentru a “specula” momentul și a-l folosi în avantajul tău. Economiile realizate înseamnă că, în orice moment, dispui de o resursă pe care o poți folosi așa cum dorești, fără a-ți fi afectată în vreun fel situația financiară. În plus, atunci când îți propui să economisești te vei asigura din punct de vedere financiar pentru o perioadă îndelungată de timp, dar și te vei auto-motiva pentru a menține la un nivel stabil economiile realizate.

Iată că, economisirea este un instrument financiar mulți-funcțional, care te ajută atunci când ai nevoie de bani, dar care-ți oferă și posibilitatea de a folosi în avantajul tău anumite oportunități. Mai mult decât atât, economisirea are rol de regulator al vieții tale, atât financiare, cât și normale, oferindu-ți posibilitatea de a adopta un stil existențial mai sănătos, orientat către echilibru și bunăstare.

Advertorial! Hb: 974930Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !