Şedinţă extraordinară la CJ

Consiliul Judetean se întruneste vineri într-o sedinta extraordinara. De pe ordinea de zi amintim rectificarea bugetului pe 2005, rectificare care va include sumele alocate localitatilor din Bihor afectate de inundatiile din vara.

De asemenea, vor fi supuse aprobarii alesilor judeteni chetuielile neeligibile pentru fondurile UE pentru proiectele de dezvoltare a turismului în Muntii Apuseni – pârtia Vârtop, Parcul Balnear NV Marghita – Tasnad (SM) – Beltiug (SM), respectiv modernizarea si extinderea infrastructurii de acces în statiunile 1 Mai si Baile Felix.

Alte proiecte de hotarâri ale CJ vizeaza trecerea din administrarea Ministerului Apararii Nationale (MApN) în proprietatea judetului Bihor a unor imobile situate în localitatile Cheriu (comuna Osorhei), Cihei (comuna Sanmartin) si Remetea. În plus, consilierii îsi vor da girul pentru transmiterea unei parti din Cazarma nr. 313, corpul G (str. Armatei Române nr. 1/A) în folosinta gratuita, pentru 50 de ani, Directiei Publice de Paza Bihor.

Calin Corpas