„Şedinţă foto” cu scântei la Mobilspot

25Comentarii
„Şedinţă foto” cu scântei la Mobilspot
Circa 20 de autoturisme bihorene cu abţibilde Mobilspot sau Il Ferro s-au adunat miercuri în jurul orei 11:00 în faţa sediului Mobilspot de pe Bulevardul Decebal din Oradea pentru aşa-numita inspecţie tehnică a stării autocolantelor de reclamă de pe maşini.  Video

De remarcat însă că pe nici unul dintre autoturismele adunate nu era reclama vreunei alte firme interesate de spaţiul de publicitate intermediat de Mobilspot. Iar sediul a rămas închis, pe uşă şi pe geam fiind lipite anunţuri cu textul:

„Acest bioru este închis din motive tehnice. Vizualizarea kilometrajului se face la Satu Mate sau Braşov. Vă mulţumim pentru înţelegere. Conducerea SC MobilspotSRL. Tel. 0748 – 299.762.”.

Dorel Iovan, care a încheiat un contract cu Mobilspot plătind o taxă de înscriere de circa 700 euro, s-a arătat însă nemulţumit de perspectiva de a face drumuri pentru verificarea kilometrajului precum şi de perspectiva de a cere lămuriri patronului firmei în limba maghiară.

Chiar şi aşa, majoritatea contractanţilor adunaţi se arătau încrezători în continuitatea afacerii. „Nu e niciun scandal şi nu e deloc cazul să se răspândească zvonul că Mobilspot e pe cale să se închidă. Ne-au anunţat să venim aici pentru inspecţia tehnică. Până acum am primit deja patru rate, aşa încât mi-am scos taxa de intrare”, ne-a asigurat unul dintre contractanţi, care nu a dorit însă să-şi facă public numele.

„Logic că cei care au intrat mai repede în sistem au tot interesul ca firma să rămână în activitate, ca să intre şi alţi posesori de autoturisme cu taxă de înscriere, din care să se plătească ratele promise. Însă dacă în contul firmei nu intră bani şi din alte părţi, la un moment dat nu o să mai poată acoperi plăţile doar din taxele de înscriere. Căci aşa începe să semene cu un fel de Caritas”, a opinat un altul.

  • Mobilspot Oradea, închis tehnic


  • 25Comentarii

    Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

    inca 1000 caractere ramase

    versiunea HTML a comentariilor