Ediția a III-a a Rotary Golf Charity Cup, competiţie de golf caritabilă

Ediția a III-a a Rotary Golf Charity Cup, competiţie de golf caritabilă
© Foto: arhivă
Cea de-a III-a ediţie a Rotary Golf Charity Cup va fi organizată de Rotary 1113 în data de 30 Martie 2019, la Kings Land Country Club Ineu, aceasta fiind o competiție de golf caritabilă dedicată susținerii educației în școlile din județul Bihor.

Proiectul se înscrie în Programul dedicat educației pe care Rotary Club Oradea 1113 l-a demarat în anul 2017 când, cu ocazia primei ediții a Rotary Golf Charity Cup au fost achiziționate 166 de table magnetice pentru copiii cu nevoi speciale din județul Bihor. Proiectul a primit distincția de „Proiect al anului 2017” în cadrul Galei Comunității Bihorene, organizată de Fundația Comunitară Oradea.

„Sprijinirea educației a continuat în 2018 cu proiectul «Mâini curate, copii sănătoși», dedicat educării copiilor cu privire la importanța spălatului corect pe mâini și cu proiectul «Toalete ca la carte», prin care am început o campanie de reabilitare/ amenajare a grupurilor sanitare în cadrul școlilor din mediul rural din județul Bihor. Proiectul «Toalete ca la carte» a primit, de asemenea, distincția de «Proiect al anului 2018» în cadrul Galei Comunității Bihorene, organizată de Fundația Comunitară Oradea”, informează Lavinia Delcea, președinte Rotary 1113 .

Fondurile strânse în urma desfășurării Rotary Golf Charity Cup, Ediția a III-a vor fi folosite pentru finanțarea Atelierelor educaționale privind igiena personală și a mâinilor din cadrul proiectului „Mâini curate, copii sănătoşi”, care vor fi derulate de Clubul Rotary 1113 în grădinițele și școlile din județul Bihor în anul 2019.

Până în prezent au fost instruiți aproximativ 600 de copii atât din mediul urban (municipiul Oradea), cât și din mediul rural (comunele Aștileu, Dobrești, Sînmartin).0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !