Efectele inundatiilor: drumuri blocate

Reactualizat la:
Circulaţia pe nouă drumuri naţionale importante a fost întreruptă din cauza acumulărilor de apă de pe carosabil. Ministerul Administraţiei şi Internelor a anunţat că alte drumuri sunt în situaţia de a fi aproape impracticabile din cauza ploilor care cad abundent.

Drumul national Ploiesti – Buzau este blocat la kilometrul 11 din cauza înclinarii podului din localitatea Bucov. La fel drumul national Albesti Paleologu – Urziceni între km 34 si 41 este blocat.

Cele doua poduri provizorii de la Maracineni care au fost rupte de viitura au blocat drumul national 2 Buzau – Râmnicu Sarat. Bucuresti-Lehliu este alt drum blocat în dreptul localitatii Branesti.

Drumul national Bucuresti – Alexandria, este de asemenea blocat în dreptul localitatii Draganesti. În localitatea Mioveni, drumul national Mioveni – Suslanesti este blocat din cauza din cauza podului de pe râul Doamnei.

Nici între Curtea de Arges si localitatea Piatra nu se poate circula din cauza unei alunecari de teren sub partea carosabila. Si drumul national Horezu – Râmnicu Vâlcea este afectat între localitatile Bunesti si Govora.

Realitatea.tv