Şefii de promoţie, premiaţi de Universitate

7Comentarii
Şefii de promoţie, premiaţi de Universitate
97 de şefi de promoţie de la cele 18 facultăţi ale UO au fost premiaţi ieri.

Peste 90 de şefi de promoţie de la toate specializările de la cele 18 facultăţi din cadrul Universităţii din Oradea au fost premiaţi ieri de conducerea instituţiei de învăţământ superior. De asemenea, studenţii care au avut media 10 pentru întreaga perioadă a studiilor la nivel de licenţă au primit diplome de excelenţă din partea Universităţii din Oradea. Astfel, Raluca Răpsigan de la Facultatea de Litere, Floare Ruşti şi Mikloş Radu Mihai, de la Facultatea de Protecţia Mediului au absolvit cursurile cu media 10, fapt pentru care au fost răsplătiţi cu diplome de excelenţă.

Cei mai buni

Cei mai mulţi premianţi au fost de la Facultatea de Ştiinţe Economice (13), urmată de facultăţile: Protecţia Mediului (10), Inginerie Electrică şi Tehnologia Informaţiei (10), Medicină şi Farmacie (9), Arte Vizuale (7), Inginerie Managerială (6), Socio-Umane (6), Istorie, Geografie şi Relaţii Internaţionale (6), Ştiinţe (5), Arhitectură şi Construcţii (4), Muzică (4) etc. Printre premianţi a fost şi un student din Mauritius (Inder Mohammud Shakeel), care a absolvit medicina generală din cadrul Facultăţii de Medicină şi Farmacie din Oradea cu media 9,55.

„I-am premiat pe cei mai conştiincioşi dintre studenţi, şefii de promoţie. Ei sunt cei mai buni studenţi pe care-i avem şi cu care ne mândrim. Evenimentul se află la a doua ediţie. Este însă prima oară când îi premiem pe cei care au absolvit cursurile cu media zece”, a declarat prorectorul Elena Bonchiş, responsabilul cu studenţii.

Diplomele şi cărţile au fost înmânate de prorectorul Elena Bonchiş şi de secretarul ştiinţific al Universităţii din Oradea, Sorin Curilă.

C.D.7Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor