Şeful Agenţiei Naţionale Antidrog, la Oradea

Şeful Agenţiei Naţionale Antidrog, la Oradea
Vineri, 08 februarie 2008, orele 11.30, la sediul Centrului de Prevenire, Evluare şi Consiliere Antidrog (CPECA) Bihor, în prezenţa preşedintelui Agenţiei Naţionale Antidrog (ANA), prof. univ. dr. chestor-şef Pavel Abraham, se va inaugura Centrul de Asistenţă Integrată a Adicţiilor şi tratament de substituţie cu agonişti la opiacee CAIA Bihor.

Centrul de Asistenţă Integrată a Adicţiilor (CAIA) acordă servicii gratuite de asistenţă medicală, psihologică şi socială pentru consumatorii de droguri  în regim ambulatoriu, tratament substitutiv cu agonişti/antagonişti de opiacee inclusiv tratamentul dependenţei de alcool, ca alternativă terapeutică orientată spre:

         îmbunătăţirea calităţii vieţii beneficiarilor,

         reducerea incidenţei bolilor sau riscurilor asociate consumului de substanţe

         reducerea consumului droguri

         creşterea nivelului de adaptare şi integrare socială, familială şi profesională a beneficiarilor

             Activităţile vor fi asigurate de o echipă multidisciplinară, constituită din 1 medic, 2 psihologi şi 1 asistent social.

 

Inaugurarea  CAIA se va încheia cu o conferinţă de presă.

Reamintim că şi inaugurarea CPECA Bihor a fost onorată, în martie 2006, de prezenţa chestorului Pavel Abraham, care a mai venit la Oradea şi anul trecut pentru o întîlnire bilaterală cu omologi din Ungaria.

Cristian Horgos0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !