Şeful Bibliotecii, demis!

59Comentarii
Şeful Bibliotecii, demis!
Traian Ştef are, începând de joi, 18 septembrie, 30 de zile la dispoziţie să conteste demiterea.

emiterea şefului Bibliotecii Judeţene, Traian Ştef, va purta data de joi, 18 septembrie. „Preşedintele, în baza unei dispoziţii fundamentate pe raportul Corpului de Control, dispune suspendarea raportului de muncă pe baza contractului de management”, spune Dumitru Ţiplea, purtătorul de cuvânt al preşedintelui CJ. Motivele demiterii ţin de „matematică şi se văd în contabilitate, nu ţin de partea poetică”, spune omul preşedintelui.

Ţiplea insistă pe cei 10.000 de euro pe care Ştef i-ar fi deturnat în scopul unei deplasări, împreună cu 31 de persoane în „Oraşul luminilor” şi se aşteaptă ca Ştef să conteste demiterea în instanţă. „Oricine are dreptul să conteste”, a adăugat purtătorul de cuvânt al CJ Bihor. Traian Ştef a fost prezent marţi în faţa Comisiei de disciplină, dar s-a amuzat pe seama acuzelor aduse de membrii acesteia. Ştef a încercat să bareze demiterea cu o campanie în cadrul căreia i s-au alăturat nume grele din Cultură.

Veronica Bursasiu59Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor