Egalitate între femei şi bărbaţi

7Comentarii
Egalitate între femei şi bărbaţi

Elevii sunt educaţi şi sensibilizaţi în domeniul egalităţii de şanse pe piaţa muncii. Profesoara Alina Laza a lansat marţi proiectul-concurs naţional „Suntem egali. Informează-te!”, care are ca temă egalitatea de şanse între femei şi bărbaţi pe piaţa muncii. Proiectul se derulează pe o perioadă de şase luni. Valoarea totală a proiectului este de 900 de lei. Concursul este cuprins în calendarul activităţilor naţionale extraşcolare şi este avizat de Ministerul Educaţiei.

Concurs

„Scopul acestui proiect este formarea, educarea, informarea şi sensibilizarea tinerilor în domeniul egalităţii de şanse pe piaţa muncii. Grupul ţintă al proiectului îl constituie elevii din clasele a XII-a, din ţară. Proiectul se va derula sub forma unui concurs. Elevii se vor constitui în echipaje formate din trei elevi, coordonate de un profesor. Fiecare echipaj participant realizează trei materiale de concurs (eseu, pliant şi afiş), pe tema proiectului. Materialele vor fi expediate pe adresa suntemegali@yahoo.com sau prin poştă. Cele mai bune trei echipaje vor fi premiate. De asemenea, vom premia cel mai bun eseu, pliant şi afiş”, a anunţat Alina Laza, coordonatoarea proiectului.

Potrivit acesteia, concursul se va încheia cu o expoziţie care va cuprinde cele mai reuşite materiale. Acestea vor fi expuse la sediile partenerilor proiectului (Inspectoratul Şcolar Judeţean Bihor, Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă, Inspectoratul Teritorial de Muncă, Primăria Ştei şi Centrul pentru Parteneriat şi Egalitate de Şanse). Regulamentul şi fişa de înscriere în concurs pot fi consultate pe site-ul proiectului http://suntemegali.weebly.com.

C.D.7Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor