Elevi premiaţi cu locuri de muncă

Elevi premiaţi cu locuri de muncă
Locurile de muncă le-au fost oferite ca recunoştinţă în urma activităţii desfăşurate la practică.

Zece elevi de la Școala Profesională Eurobusiness din Oradea au fost premiați de compania Faist Mekatronic cu un loc de muncă la finalul stagiului de practică din ultimul an de învățământ. Cei zece tineri au primit și o diplomă din partea companiei, în semn de recunoștință pentru activitatea pe care au depus-o în departamentele unde au făcut practică.

Elevii au început stagiul de practică în octombrie 2016 în meseriile de sculer-matrițer, electrician exploatare de joasă tensiune și operator la mașini cu comandă numerică. La finalul perioadei de practică, reprezentanții Faist Mekatronic le-au oferit locuri de muncă în cadrul companiei, în cadrul unei festivități restrânse la care au participat profesorii și părinții elevilor.

Cei care au împlinit 18 ani pot semna contractul de muncă, iar pentru cei care nu au împlinit încă această vârstă, oferta de loc de muncă rămâne valabilă până în momentul în care au dreptul să semneze contractele.

Înscrieri

În prima etapă de înscrieri, la Școala Profesională Eurobusiness s-au înscris 100 de elevi, a doua etapă de înscrieri fiind programată pentru 29-30 august 2017. Pentru anul școlar 2017-2018, la Școala Profesională Eurobusiness sunt disponibile 210 locuri, la specializări precum: operator la mașini cu comandă numerică – 28 de locuri; lăcătuș construcții metalice și utilaj tehnologic – 14 locuri; sculer-matrițer – 14 locuri; mecanic auto – 42 de locuri; tinichigiu – vopsitor auto – 14 locuri; tinichigiu – vopsitor auto, limba maghiară – 14 locuri; electrician exploatare de joasă tensiune – 14 locuri; electronist aparate și echipamente – 14 locuri; electromecanic utilaje și instalații industriale – 28 de locuri; tâmplar universal – 14 locuri; confecționer produse textile – 14 locuri.

Elevii interesați de înscrierea la Școala Profesională Eurobusiness pot obține informații suplimentare la secretariatul Colegiului Tehnic „Traian Vuia” din Oradea (strada Constantin Brâncoveanu nr. 12A) sau la tel. 0259/417.806.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !