Elevi premiaţi cu o întârziere de un an

Elevi premiaţi cu o întârziere de un an
CONSTANŢA – Consiliul Judeţean Constanţa (CJC) a aprobat, miercuri 21 decembrie, în şedinţă extraordinară, alocarea sumei de 44.650 lei pentru premierea unor elevi care au obţinut rezultate la olimpiade interne şi internaţionale în anul 2005.

Cei 54 de copii premiaţi ar fi trebuit să primească banii în decembrie 2005, dar Inspectoratul Şcolar Judeţean i-a omis de pe lista înaintată CJC. Premiile băneşti se ridică la 1.500 de lei pentru elevii care au obţinut medalii de argint la olimpiade internaţionale şi 1.200 de lei pentru cei care au obţinut bronzul la acelaşi gen de competiţie.

De asemenea, elevii care au obţinut locul întâi la olimpiadele naţionale, în anul 2005, vor primi 1.050 de lei, cei care s-au clasat pe locul doi – 800 de lei, ocupanţii locurilor trei vor fi premiaţi cu 600 de lei, iar cei care au primit premii speciale vor încasa câte 550 de lei. Nicuşor Constantinescu, preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, a declarat că cei 54 de copii au fost foarte dezamăgiţi atunci când au aflat că nu au fost înscrişi pe lista de premiaţi.

“Este o reparaţie necesară şi am făcut-o acum, împreună cu toţi consilierii judeţeni prezenţi la şedinţă, iar întârzierea cu care o punem în practică este cauzată de faptul că abia acum dispunem de fondurile necesare, prin rectificarea bugetului”, a precizat Nicuşor Constantinescu.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase