Elevi spărgători tenace de geamuri

Elevi spărgători tenace de geamuri
Geamurile Salii de sport „Rapid” de lânga Gara au fost transformate în tandari, marti dimineata, de câtiva elevi ai Colegiului Tehnic „Constantin Brâncusi”. Cei patru minori, cu vârste cuprinse între 15 si 16 ani, au spart cu tigle nu mai putin de 17 geamuri ale imobilului.

Incidentul s-a petrecut dimineata, în jurul orei 10:00. Muncitorii care lucrau în incinta salii de sport s-au trezit ca pica geamurile. Le-au trebuit câteva minute sa-si dea seama ca cineva arunca cu bucati de tigla în ferestre. Muncitori în pericol

P.A. (16 ani), din Diosig, S.S.B. (15 ani), din Tamaseu, T.R. (16 ani), din Tarian, si T.Z. (16 ani), din Sântion, au fost depistati de administratorul salii de sport. „Erau patru pustani de la «Brâncusi» care faceau practica în cladirea de vizavi. În timp ce curatau molozul de la etajul doi al cladirii, au aruncat cu tigle în geamurile salii. Noroc ca n-au fost muncitorii care lucrau înauntru, sub perete, ca varza-i facea”, a declarat cu naduf administratorul salii de sport.

La fata locului au fost chemati si politistii, care le-au întocmit tinerilor procese-verbale. „Parintii copiilor vor suporta costul reparatiilor, care este de 500 lei noi. Cei patru minori sunt în continuare cercetati în stare de libertate”, a declarat Alina Popa, purtator de cuvânt al Inspectoratului de Politie al Judetului (IPJ) Bihor.

Sebastian Kovacs