Elevii au primit echipamente pentru electroniști în valoare de 1000 de euro

Elevii au făcut cunoştinţă cu noile echipamente
Elevii au făcut cunoştinţă cu noile echipamente
Compania Emerson a donat echipamente noi pentru cercul de electronică a Universităţii din Oradea.

De marţi, elevii care participă la cercul de electronică al Universităţii din Oradea au un motiv de bucurie. Compania Emerson a donat 20 de kit-uri și 5 brațe de robot pentru inițierea în electronică a elevilor care participă la acest cerc. Valoarea echipamentelor este de aproximativ 1.000 de euro, iar predarea s-a făcut în prezența managerului companiei Emerson Oradea, Călin Banciu.

La cercul de electronică participă 15 elevi înscriși la această specializare în cadrul Colegiului Tehnic „Traian Vuia” din Oradea, electroniști pasionați care doresc să urmeze o facultate în domeniu. Orele de electronică au loc de două ori pe lună la Departamentul de Electronică și Telecomunicații din cadrul UO și sunt coordonate de prof. univ. ing. Emilia Gordan, prof. univ Daniel Trip și prof. Dorina Săcăcian care susțin voluntar aceste cursuri.

11emrson

Scopul acestor cursuri este de a face cât mai atractivă această profesie în rândul tinerilor, de a identifica elevii pasionați de electronică și de a-i forma profesional în acest domeniu având în vedere că este din ce în ce mai căutat pe piața muncii. Cercul de electronică este organizat de Universitatea Oradea, în colaborare cu Asociația Parteneriat pentru Educație și Colegiul Tehnic „Traian Vuia”.

Asociația Parteneriat pentru Educație a fost înființată în 2015 de companiile Emerson, Plexus, Emsil, Celestica și Agenția de Dezvoltare Locală Oradea cu scopul de a sprijini educația în oraș, în special învățământul tehnic.

emerson (2)0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !