Elevii au susţinut teza unică la română

1Comentariu
Elevii au susţinut teza unică la română
BUCUREŞTI – Peste 220 de mii de elevii de clasa a VII-a au susţinut teza cu subiect unic la limba şi literatura română. Copiii au trebuit să rezolve varianta cu numărul doi la examenul care a început la ora 12.00 şi a durat 50 de minute.

Teza cu subiect unic la limba şi literatura română este ultima din seria celor trei teze naţionale – prima fiind la matematică, iar a doua a fost la limba şi literatura maternă.

Elevii care nu s-au putut prezenta în această sesiune pot susţine tezele la matematică pe 5 iunie, la limba şi literatura maternă pe 8 iunie, iar în 12 iunie la limba şi literatura română. Dacă nu reuşesc să ajungă la examenul din iunie, elevii mai au o ultimă şansă pentru a susţine tezele, în data de 21 august la matematică, 23 august la limba şi literatura maternă şi 28 august.

Dacă nu reuşesc să ajungă la examenul din iunie, elevii mai au o ultimă şansă pentru a susţine tezele, în data de 21 august la matematică, 23 august la limba şi literatura maternă şi 28 august la limba şi literatura română.1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor