Elevii bihoreni, în febra admiterii la licee

1Comentariu
Elevii bihoreni, în febra admiterii la licee
Peste 6.000 de absolvenţi de clasa a VIII-a din Bihor, în febra admiterii la licee.

În jur de 6.130 de absolvenţi de clasa a VIII-a din Bihor au intrat în febra admiterii la liceu. Probele de aptitudini pentru admiterea în liceele cu profil vocaţional au început în 10 iunie şi se vor încheia în 19 iunie, cu afişarea rezultatelor. Cei care vor să treacă de acest concurs trebuie să completeze, în perioada 17 – 24 iunie, fişele de înscriere la liceu pentru admiterea computerizată care va avea loc în data de 2 iulie. Fişele vor fi verificate de candidaţi, împreună cu părinţii acestora, în perioada 18-26 iunie. Repartizarea computerizată va avea loc în 2 iulie, iar rezultatele vor fi afişate în 5 iulie.

Locuri scoase la concurs

A doua etapă a admiterii în învăţământul liceal de stat, pentru candidaţii din seria curentă, precum şi pentru cei din seriile anterioare care nu împlinesc 18 ani până în 12 septembrie 2010, va începe în 5 iulie, iar a treia etapă în luna august.
Pentru anul şcolar 2010-2011 liceele din Bihor vor scoate la concurs 6.210 de locuri la forma de zi, şi 540 de locuri la seral şi fără frecvenţă. Conform planului de şcolarizare al Inspectoratului Şcolar Judeţean Bihor liceele din Bihor dispun de 207 clase a câte 30 de elevi fiecare, pentru forma de zi şi 18 clase la seral şi fără frecvenţă. Potrivit inspectoarei Elisaveta Roşu de la Inspectoratul Şcolar Judeţean Bihor, cele mai multe locuri au fost scoase la concurs de Colegiul Economic „Partenie Cosma”, Colegiul Tehnic „Traian Vuia” şi Colegiul Tehnic „Mihai Viteazu” din Oradea.

„Niciun candidat nu va rămâne pe dinafară, pentru că există locuri suficiente în licee”, a asigurat Elisaveta Roşu.

C.D.1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor