Elevii de clasa a VII-a au astăzi teză unică la matematică

57Comentarii
Elevii de clasa a VII-a au astăzi teză unică la matematică
BUCUREŞTI – Peste 225.000 de elevi de clasa a VII-a susţin, astăzi, prima teză cu subiect unic, cea la matematică. În această dimineaţă, ministrul Educaţiei Cristian Adomniţei a extras varianta de subiect cu numărul 5.

Notele obţinute vor avea o pondere de 25% din media semestrială şi nu vor influenţa admiterea elevilor la liceu. Tezele vor începe la ora 12, iar elevii trebuie să fie în clasă cu o jumătate de oră mai devreme.

Elevii vor avea la dispoziţie 50 de minute pentru a rezolva subiectele, iar corectarea tezelor se va face în centrele de evaluare. Rezultatele tezelor nu vor putea fi contestate, iar elevii care vor fi prinşi copiind în timpul examenului primesc nota 1. În timpul tezelor, elevii vor fi supravegheaţi de doi profesori, de altă specializare decât cea la care se susţine teza.

“Am extras varianta cu numărul cinci, dar sper că toţi elevi vor lua nota 10. Din acest moment, subiectele vor fi extrase din seif şi distribuite în întreaga ţară de la centrul de date”, a declarat ministrul care a adăugat că subiectele au un grad de dificultate mediu.

După examen, elevii de clasa a VII-a vor susţine, pe data de 10 mai, teza la limba şi literatura maternă, iar pe 17 mai – teza la limba şi literatura română.57Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor