Elevii de la Dacia, premiaţi de Comitetul Olimpic

De Veronica Bursaşiu
1Comentariu
Echipa Şcolii Dacia
Echipa Şcolii Dacia
Doar un gol anulat i-a despărţit de titlul de vicecampioni naţionali la fotbal.

Pregătiţi de fostul antrenor de la FC Bihor, profesorul Marius Suciu, fotbaliştii de la Şcoala Dacia au obţinut o performanţă de excepţie la faza pe ţară a Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar. Băieţii s-au clasat pe locul IV în final, după ce au ocupat locul II în grupă.

Echipa Şcolii Dacia putea câştiga grupa şi astfel îşi asigura prezenţa în finală şi locul II, dar un gol anulat de un arbitru şi validat de un altul a făcut ca meciul decisiv să se termine la egalitate şi astfel băieţii noştri să se bată pentru locurile III-IV.

„Este o performanţă peste aşteptări la prima nostră participare la faza naţională şi vreau să-i felicit pe băieţi, fiindcă am fost atât de aproape de a aduce la Şcoala Dacia un teren sintetic, un premiu de 15.000 de euro. Pentru prestaţia lor, componenţii echipei Şcolii Dacia au primit două echipamente complete, mingi din partea Comitetului Olimpic ceea ce e o recunoaştere a muncii depuse. Suntem fericiţi de performanţă având în vedere nivelul valoric al competitorilor care au aliniat loturi formate din jucători legitimaţi, iar efortul băieţilor e cu atât mai de lăudat cu cât ei practică handbal, polo, deci alte sporturi decât fotbalul”, ne-a spus profesorul Marius Suciu.

dacia

Ca de fiecare dată, alături de sportivi se află directorul Şcolii Dacia, Florian Hava, care a ţinut să-i felicite pe fotbalişti pentru performanţă şi să sublinieze că este convins că vor fi tot atât de motivaţi şi la examenul de admitere în liceu, mulţi dintre sportivi fiind elevi în clasa a VIII-a. La faza finală a Olimpiadei Sportului Şcolar la fotbal au participat echipe din oraşe cu tradiţie în fotbal: Craiova, Constanţa, Bucureşti, Argeş, Piatra Neamţ.

Lotul Şcolii Dacia:

  • Dardai Denis
  • Silaghi Ray
  • Vilciuc David
  • Paşcalău David
  • Lascu Alexandru
  • Sabău Alexandru
  • Reti-Gheţi Flaviu
  • Cuta Mihnea
  • Chiş Alexandru1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor