Elevii de la Unirea testati de profesorii de la Cambridge

Elevii de la Unirea testati de profesorii de la Cambridge
A fost organizată prima sesiune de pretestari gratuite ale examenelor Cambridge ESOL FCE si CAE a elevilor de la Colegiul Tehnic Unirea Ştei.

La invitatia domnului director Voicu Burta si cu sprijinul doamnelor profesoare Mihaela Baicu, Denisa Lucuta si Oana Morar, Centrul de Limbi Straine Eurolingva din Oradea a pus la dispozitia elevilor pretestarile gratuite oferite de University of Cambridge ESOL Examinations. Aceste pretestări le oferă elevilor posibilitatea de a-şi verifica abilitătile şi cunoştinţele de limba engleză în condiţii reale de examen şi îi familiarizează cu atmosfera, rigoarea şi pretenţiile testului. Subiectele şi foile tipizate sunt venite direct de la Cambridge, acestea fiind retrimise universităţii britanice, unde vor fi evaluate şi notate.

” Aceste pretestari gratuite sunt foarte binevenite, deoarece cunostintele de limba engleza ale elevilor de la Colegiul Tehnic “Unirea”, Stei, sunt evaluate de catre profesori ai prestigioasei universitati britanice”, spune directorul Voicu Burta.

“Elevii noştri au aşteptat cu nerăbdare prima pretestare Cambridge din şcoală. Copiii au optat atât pentru tipul de examinare FCE, cât şi pentru CAE. Deşi la final s-au simţit obosiţi, ei au afirmat că această pretestare a reprezentat o bună oportunitate de a se familiariza cu acest tip de examen, iar stricteţea lui i-a stimulat să fie mai serioşi şi mai responsabili,” spune profesoara Denisa Lucuta. “Pretestarea a oferit elevilor şansa de a cunoaşte testele Cambridge. Aceste teste reprezintă o şansă în plus pentru viitorul elevilor şcolii noastre.” De asemneea, domna profesoara Oana Moraru consideră că “Pretestarea Cambridge desfăşurată în cadrul şcolii noastre este în primul rând o motivaţie în plus pentru elevii noştri de a se înscrie la aceste teste, sporindu-şi astfel şansele de obţine în viitor nişte job-uri pe care să le transforme in cariere de succes”, a adăugat profesorul Mihaela Baciu.

Dupa reusita acestei prime sesiuni de pretestari de la Colegiul Tehnic “Unirea”, Stei, doamna Ioana Pantor de la Centrul de Limbi Straine Eurolingva ii asteapta pe toti doritorii la prima sesiune de examene Cambridge FCE si CAE organizata de Eurolingva in Oradea in 9 iunie 2012.

Taguri: , ,


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !