Elevii din Suncuius, castigatori

De Otilia Șandor
Şuncuiuş, clasat pe locul I şi la liceu şi la gimnaziu
Şuncuiuş, clasat pe locul I şi la liceu şi la gimnaziu
Elevii din gimnaziu dar şi liceenii de la Grupul Scolar Industrial din Suncuius s-au clasat pe locul I la faza judeţeană a concursului de siguranţă rutieră „Educaţia Rutieră – Educaţie pentru viaţă”, organizat miercuri la Liceul Onisifor Ghibu din Oradea, de către Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bihor, prin Compartimentul de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii şi Serviciul Poliţiei Rutiere, în colaborare cu Inspectoratul Şcolar Bihor.

La concursul adresat copiilor de gimnaziu şi liceu (conceput pentru formarea unui comportament rutier responsabil şi pentru a preveni accidentele rutiere cu victime din rândul copiilor) au participat copii din 11 şcoli din Oradea, Talpoş, Suncuiuş, Borod, Avram Iancu, Sântandrei şi Ştei. Toţi copii au fost răsplătiţi de poliţişti cu diplome şi premii.

În urma probelor de concurs, diferite pentru elevii de gimnaziu faţă de cele ale liceenilor, Şuncuiuşul a luat locul I.

Astfel, la liceu, pe locul I s-a clasat G.Ş.I. Şuncuiuş, pe locul II – elevii de la CN Avram Iancu din Ştei, pe locul III- Liceul greco catolic Iuliu Maniu din Oradea.

La categoria „gimnaziu”, locul I a fost adjudecat de liceenii de la Şuncuiuş, secondaţi de elevii de gimnaziu de la Şcoala Avram Iancu din localitatea cu acelaşi nume, iar pe locul III au urcat copiii de la şcoala gimnazială din Borod.

Câştigătorii vor participa la faza naţională a concurslui, care se va susţine luna iulie, la Bucureşti.

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !