Elevii incep azi testele cu subiect unic

Reactualizat la:
Elevii incep azi testele cu subiect unic
Elevii susţin astăzi prima probă la tezele cu subiect unic la limba maternă. În total, 433.000 de elevi din clasele a VII-a şi a VIII-a susţin, în aceste zile, tezele cu subiect unic la limba română, limba maternă, matematică, geografie şi istorie.

Următorul test va fi la matematică, pe data de 5 decembrie. Teza la istorie sau geografie va fi susţinută în data de 11 decembrie, iar cea la română pe 14 decembrie. În semestrul al doilea, perioada de susţinere a tezelor este 6-16 mai 2008.

Elevii au la dispoziţie două ore pentru a rezolva subiectele şi vor fi supravegheaţi în timpul examenului de către doi profesori, de altă specializare decât cea la care se susţine teza. Cei care vor fi prinşi copiind vor primi nota 1. Acest tip de evaluare înlocuieşte, începând cu acest an şcolar, testele naţionale.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase