Elevii nevoiaşi ajutaţi cu 180 de lei

1Comentariu
Elevii nevoiaşi ajutaţi cu 180 de lei
DEVA – În cadrul programului „Bani pentru liceu” se acordă 180 de lei fiecărui licean hunedorean care a depus cerere.

Ajutorul financiar oferit de stat prin programul “Bani de liceu”, în valoare de 180 de lei pentru un elev, va fi acordat în acest an şcolar unui număr de 1.691 de elevi hunedoreni. Toate cererile depuse în judeţul Hunedoara au fost aprobate. „ Anul trecut au fost depuse, în judeţ, 1154 de dosare care au fost aprobate în totalitate. Cred că, anul trecut, elevii nu au prea avut încredere în acest program. De aceea, în acest an s-au depus mai multe dosare.” a declarat Mariana Milea, referent de specialitate în cadrul Inspectoratului Şcolar Judeţean Hunedoara. Cele mai multe cereri au fost depuse în Deva iar unitatea de învăţământ cu cele mai multe dosare aprobate este Grupul Şcolar Minier din Lupeni. Beneficiarii acestei sume sunt elevii care se află în întreţinerea familiilor al căror venit brut lunar pe membru de familie, realizat în ultimele trei luni anterioare depunerii dosarului, este de maximum 150 de lei, precum şi elevii care beneficiază de o măsură de protecţie socială ori sunt aflaţi sub tutelă sau curatelă în aceleaşi condiţii de venit.

Cereri pentru „Bani pentru liceu” :
Deva: 364; Hunedoara: 284; Petroşani: 171; Lupeni: 161; Vulcan: 125; Călan: 91; Crişcior: 80; Ilia: 76; Geoagiu: 65; Haţeg: 63; Brad: 48; Simeria: 40; Orăştie: 21.

Sanda Bocaniciu1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor