Elevii şi studenţii, gratuit cu trenul de alegeri

De Dan Birta
Reactualizat la:
Elevii şi studenţii, gratuit cu trenul de alegeri
Gratuitatea se acordă pentru perioada 8 – 12 decembrie 2016 pentru participarea la alegeri.

Veşti bune pentru elevii şi studenţii cu drept de vot. Vor putea călătorii gratuit cu trenul între localităţile unde studiază şi cele de domiciliu pentru a putea participa la alegeri. Potrivit CFR Călători, „în baza prevederilor OUG 89/2016, elevii și studenții cu drept de vot vor beneficia în perioada 8-12 decembrie 2016, de transport gratuit pe calea ferată, din localitățile în care studiază, către cele de domiciliu și retur, cu tren regio și interregio, clasa a II-a”.

Biletul de călătorie se eliberează de la casele de bilete ale stațiilor de cale ferată și agențiilor de voiaj, în baza actului de identitate și a carnetului de elev sau student vizat pentru anul şcolar sau universitar în curs, sau a adeverinței care atestă calitatea de elev, student. Este obligatorie procurarea în acelaşi timp a biletului atât pentru dus (spre localitatea de domiciliu), cât și pentru întors (dinspre localitatea de domiciliu).

„Precizăm că, legitimaţiile de călătorie eliberate în condiţiile OUG 89/2016 nu dau dreptul la modificarea contractului de transport (amânare, anticipare, întreruperea călătoriei)”, se spune în comunicatul CFR Călători.

Călătoria de întoarcere se va efectua în zilele de 11 sau 12 decembrie. Pentru informații actualizate despre circulația trenurilor, călătorii sunt rugați să se adreseze personalului nostru din stații, să consulte pagina de internet a companiei. www.cfrcalatori.ro sau să sune la numărul de telefon 021/9521. Pentru informaţii de la Staţia CFR Oradea cei interesaţi pot suna la tel: 0259.44.49.52, iar pentru Agenţia de Voiaj CFR Oradea la tel. 0259.44.49.565.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !