Elevii spun că subiectele au fost mai uşoare

Elevii spun că subiectele au fost mai uşoare
Deşi emoţiile la intrarea în sălile de examen au fost mari, la ieşire elevii au fost extrem de veseli.

„Eu în vară am căzut la fizică, iar acum sunt singurul care a susţinut examen la această materie. Faţă de prima examinare subiectele au fost acum mult mai uşoare, oricine putea face lejer de nota 7”, a spus Aurel Trifoi, elev al Grupului Şcolar „Telecomunicaţii” din Hunedoara.

La fizică au fost 3 subiecte, unul grilă, unul bazat pe logică, iar ultimul bazat pe calcul matematic. Dacă unii cred ca subiectele au fost simple, alţii afirmă contrariul. „Subiectele au fost destul de grele. Eu susţin bac-ul la toate probele şi doar la oral m-am descurcat mai bine”, susţine Paul Străuţ, elev la Colegiul Energetic Deva.

Cei care au susţinut examen la materia de specializare „măsuri electrice şi electronice” au spus că doar subiectul 4 a fost mai dificil pentru că au avut de rezolvat probleme, în rest subiectul tip grilă şi cel de reprezentare grafică fiind uşoare. „La proba de azi m-am descurcat destul de bine, cu matematica a fost mai greu. Şi eu susţin bacalaureatul la toate probele, pentru că în vară nu am avut încheiată media la română”, spune Ancuţa Preda, elevă la Colegiul Tehnic „Matei Corvin” din Hunedoara.

„Eu am dat examen la solicitări mecanice şi tehnice. Nivelul de greutate al subiectelor mi s-a părut mediu şi m-am descurcat. În vară am avut probleme cu media la matematică şi de aceea susţin bacalaureatul doar acum”, a spus şi Mihai Holhoş, elev la Colegiul Tehnic „Transilvania” din Deva. Astăzi va fi ultima zi de examene, când candidaţii vor da proba la alegere din celelalte arii curriculare, scris sau practic.

Călin Bicăzan0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !