Elita sportivă, la Timpul

Elita sportivă, la Timpul
REŞIŢA – La final de an, ziarul Timpul a reunit, la sediul său, elita sportivă a judeţului Caraş-Severin. Aceasta însemnând sportivi, antrenori şi conducători ai cluburilor care se regăsesc în Top Sport 2006.

Şi, cu două excepţii obiective, toţi cei nominalizaţi au răspuns invitaţiei noastre. Un motiv să le mulţumim încă odată. Să-i asigurăm, aşa după cum le-am promis şi la întâlnirea de ieri, pe care am considerat-o de familie, că vom rămâne şi în continuare, alături de ei.

Ne vom bucura împreună de performanţele lor, îi vom încuraja şi susţine în momentele mai grele. Au stat alături, la masa prieteniei sportive, luptători, gimnaşti, atleţi, automobilişti, culturişti, adică tot ceea ce are mai bun, la ora actuală, judeţul Caraş-Severin.

Altfel spus, ambasadorii Banatului Montan în ţară şi în lume.Cei care ne-au adus bucurie în suflete, care au contribuit la popularizarea imaginii acestui colţ de ţară. Şi cu care ne mândrim, pe care ziarul Timpul îi preţuieşte.

Un pahar de şampanie

Fireşte, cel mai important moment al întâlnirii a fost cel în care s-a ciocnit un pahar de şampanie şi s-au transmis, reciproc, urări de sănătate, de un an mai bun, mai prosper.

Tot cu acest prilej s-au discutat, inevitabil şi lucruri legate de o mai bună colaborare cu Direcţia pentru Sport a Judeţului Caraş-Severin, instituţia care guvernează întreaga mişcare sportivă. În sfârşit, ne-ar place să credem, că am găzduit o reuniune care va rămâne o amintire plăcută pentru toţi cei prezenţi. La mulţi ani!

Marius Moraru0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase