Elvira Rambu modeleaza caractere prin teatru

7Comentarii
Elvira Rambu modeleaza caractere prin teatru
Modelarea caracterului prin intermediul tehnicii actoriceşti este scopul cursului organizat de Elvira Platon Râmbu.

Dacă ţi-ai dorit sau îţi doreşti să devii actor, şi nu ai avut până acum această posibilitate, dacă vrei să comunici mai eficient cu cei din jur, să capeţi mai mult curaj, să-ţi controlezi emoţiile şi stările, să-ţi stimulezi fantezia, imaginaţia, creativitatea, să-ţi dezvolţi memoria şi atenţia, să-ţi perfecţionezi dicţia, să capeţi dezinvoltură şi să te eliberezi de grijile cotidiene, să te bucuri, să râzi şi să te simţi bine.

Atunci ai tot atâtea motive să te înscrii la cursurile de teatru organizate de actriţa Elvira PlatonRambu. În fiecare săptămână, orădenii pasionaţi de actorie se întâlnesc la Jailhouse Club&Cafe din Oradea pentru a urma cursurile de teatru predate de actriţa Elvira Râmbu, membră în Trupa „Iosif Vulcan” a Teatrului de Stat Oradea. Mulţi dintre cursanţi nici nu ştiau că au talent, acest curs deschizându-le o nouă perspectivă. Cursurile pentru copii au început în octombrie, cele pentru adulţi în decembrie şi cele pentru adolescenţi în ianuarie.

Teatru şi politică

Printre cursanţii care s-au aflat duminică la Jailhouse erau studenţi la Ştiinţe Economice, la Psihologie, dar şi consilierul judeţean Emilian Pavel. Cursanţii spun că au ales să facă teatru pentru autocunoaştere, pentru a se adapta mai uşor la situaţiile noi. În ceea ce-l priveşte pe tânărul consilier judeţean Emilian Pavel, lecţiile de teatru îi sunt de real folos în cariera politică, domeniu în care controlul emoţiilor şi al stărilor, dar şi dicţia şi capacitatea de a comunica fac diferenţa. Emilian Pavel spune că e îndrăgostit de teatru încă din adolescenţă.

„Fac cursuri de teatru pentru că sunt un iubitor al teatrului şi al operei, nu numai al teatrului orădean, ci şi al teatrului şi operei din Cluj. Am fost la piese de operă în Viena. Personal am avut apariţii pe scenă, din perioada liceului şi în primul an de facultate. În liceu am participat de două ori la un schimb de experienţă cu Germania şi Ungaria. În cadrul programului, un profesor german ne-a dat câteva lecţii de actorie în fiecare seară la Balaton, la focul de tabără (clasa a X-a). Practic, în fiecare seară aveam parte de scene improvizate cu «actori» din România, Germania şi Ungaria. În anul I de facultate m-am înscris la Forumul German unde, împreună cu alţi tineri, sub îndrumarea unei doamne profesoare, care lucra benevol cu noi, am pregătit şi susţinut o parodie la piesele lui Shakespeare: de exemplu Hamlet şi Romeo se băteau pentru Julieta”, a spus Emilian Pavel.

Cei care vor să se înscrie la cursurile predate de renumita actriţă, pot obţine informaţii la tel. 0745/252.638, 0771/388.718

Veronica Bursaşiu7Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor