Engleza se învață la orice vârstă! (P)

1Comentariu
Engleza se învață la orice vârstă! (P)
Acest fapt este teoretic valabil, același lucru fiind valabil pentru orice altă limbă. Condiția esențială este ca studentul să aibă un volum de imersie (contact nemijlocit cu limba vorbită) cât mai consistent și o metodă de studiu adecvată.

Există un fapt demonstrat științific legat de învățarea unei limbi străine, acela privind fereastra optimă de învățare, care este de la 0-7 ani și care are două perioade distincte. Între 0-3 ani copiii învață fără efort mai multe limbi străine dacă au o interacțiune consistentă cu limbile respective, similară limbii materne. Intre 3-7 ani, limbajul se achiziționează prin programe speciale, bazate pe metode specifice acestei vărste, efortul fiind redus. După 7 ani, învătarea limbajului presupune un efort din ce în ce mai consistent. Este dovedit faptul că în fereastra 0-3 ani, engleza se poate achiziționa cel mai natural, copiii având șansa de a atinge o fluență în vorbire similară unui nativ.

S-a descoperit de curând că oamenii iau decizii mai bune într-o limbă străină, iar copiii care învață o limbă străină de mici au șanse mai mari să ocupe locuri de conducere în viitor. Învățarea unei limbi străine are și efecte economice pozitive. Un studiu arată că Marea Britanie pierde anual 48 de miliarde de lire din cauza faptului că marea majoritate a cetățenilor nu vorbesc o limbă străină.

Limba engleză pentru bebeluși. Sună intrigant, nu-i așa?

Helen Doron, lingvista de origine britanică, fondatoarea şi CEO al francizei Helen Doron English a creat primul curs pentru educație timpurie în limba engleză bazându-se pe principiile încurajarii și ascultării repetate. A creat acasă propriile înregistrări ale cântecelor, versurilor și poveștilor și a început să predea engleza în cartierul său din nordul Israelului.

Programul Baby’s Best Start oferă startul perfect pentru un viitor de success fiind un curs de dezvoltare timpurie care include 7 cursuri într-unul singur: limba engleză, dezvoltare socială, dezvoltare cognitivă, muzică şi ritm, abilităţi de pre-citire, limbajul semnelor pentru bebeluşi, dezvoltare fizică

Activităţile se desfăşoară în grupe mici alcătuite din părinţi şi copii în două şedinţe de câte 45 minute pe săptămână. Copiii vor învăța peste 550 de cuvinte și 24 de cântece care îmbrățișează ritmuri și stiluri din întreaga lume. Astfel bebelușul își va educa urechea muzicală și va învăța engleza involuntar, asemeni limbii materne.

De ce încurajăm învățarea prin muzică de la o vârstă atât de fragedă?

• Pentru că muzica este o limbă, iar copiii au o aplecare spre învățarea limbilor.
• Muzica captivează creierul în timp ce stimulează căile neuronale asociate cu gândirea abstractă, empatia și matematica.
• Muzica și ritmul oferă exercițiu creierului și ajută la dezvoltarea memoriei.
• Activitățile muzicale potrivite cresc dorința copilului de a învăța o limbă străină, de a se mișca și de a se implica în comunicare.
• Muzica este o experiență creativă care implică exprimarea sentimentelor. Copiii nu găsesc adesea cuvintele potrivite pentru a se exprima și au nevoie de căi pozitive de a-și elibera emoțiile.

Don’t forget, EARLY learning is EASY learning!

Dacă decideţi să participaţi la una din lecţiile demonstrative gratuite nu veţi regreta

Vă invităm să ne cunoaştem !

Centrul de Limba Engleză Helen Doron Oradea,

Telefon: 0744 17 38 38

Facebook: Helen Doron English Oradea

site: http://www.helendoron.ro1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor