Englezi la Spitalul de Copii

Englezi la Spitalul de Copii
Noua tineri voluntari englezi au lucrat timp de trei saptamâni la Spitalul de Copii, zugravind salonul de mame si holul de la etajul VII, vopsind usile si ferestrele, renovând baia si decorând peretii holului cu desene. Britanicii au fost ajutati de doi tineri din Oradea.

„Team Challange”

Actiunea s-a desfasurat în cadrul proiectului intitulat „Team Challange”, care vizeaza integrarea sociala si profesionala a unor tineri englezi provenind din familii defavorizate, prin exprerienta de munca în strainatate, a spus la conferinta de presa de miercuri Dorina Vandici, manager de voluntari în cadrul Fundatiei Life, partenera în proiect.

Costurile lucrarilor au fost suportate integral de voluntari, care în prealabil au realizat o campanie de strângere de fonduri în Marea Britanie. Transportul si cheltuielile de întretinere pe perioada sederii voluntarilor au fost finantate de fundatia printului Charles „The Prince’s Trust”.

Acesta a fost cel de-al treilea proiect „Tean Challange” realizat la Spitalul de Copii, colaborarea cu partenerul englez urmând sa continue si în anii urmatori.

Pengo Zoltan