English Exercises for Smart Students

Dascăli de nota 10
Dascăli de nota 10
O lansare de carte a avut loc în aceste zile la Colegiul Naţional “Avram Iancu”.


Educația interdisciplinară în școala românească are drept scop formarea și pregătirea generațiilor de elevi care să asigure schimbul de mâine în evoluția societății. Studiul limbilor străine în cadrul școlii se bucură de un mare interes din dorința de cunoaștere, de formare intelectuală și culturală a elevilor. Uneori, interesul de a pătrunde în tainele unei limbi, dublat de o muncă asiduă, duce la performanțe pe drumul atât de greu în studiul limbii, dar în același timp aduce și satisfacții intelectuale.Este și cazul unui grup de elevi, în număr de șapte – Cristian Dan, Iulian Halmai, Camelia Haneș, Bianca Herle, Corina Păulaș, Alexandru Pușcaș, Simona Sim – coordonați de doamna profesor, Cornelia Frai, care s-au dovedit interesați de a pătrunde în universul atât de miraculos al limbii engleze.

Reprezentând rodul muncii de o vară, culegerea de exerciții de gramatică și vocabular – English Exercises for Smart Students – se vrea un auxiliar pentru uz școlar util profesorilor ca și elevilor.

Domnul director al Colegiului, profesor Cristian Andru, felicită elevii și pe doamna profesor pentru munca lor plină de dăruire și apreciază cartea ca pe un valoros instrument de lucru, atât la lecții cât și în afara lor.Dna profesor, Cornelia Frai, vizibil emoționată, mulțumește elevilor pentru implicarea în elaborarea cărții, părinților pentru sustinere, implicați în comunitatea școlară de la C.N. “Avram Iancu”, ca și domnului director pentru sprijinul financiar la tipărirea cărții cu număr de înregistrare național.Simona Sim, Bianca Herle și Corina Păulaș, co-autori ai culegerii și-au exprimat bucuria de a fi pătruns în tainele unei limbi în continuă evoluție, o limbă în care fiecare cuvânt oferă culoare și particularitate.Într-un cadru festiv, elevii au distribuit câte un exemplar fiecărei clase prezente la activitate, cu precizarea că lucrarea poate fi consultată și în cadrul bibliotecii Colegiului.
Lansarea cărții reprezintă încununarea muncii originale, aprofundate a elevilor și doamnei profesor și pune accentul pe aspectul creativ al limbii.

Profesor: Petronela Heredea0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !