Enoriașă vizitată de episcop la împlinirea vârstei de 103 ani

De Veronica Bursaşiu
1Comentariu
Enoriașă vizitată de episcop la împlinirea vârstei de 103 ani
© Foto: Episcopia Romano Catolică
Un oaspete cu totul special pentru o familie din Făgetu. La aniversarea sa, Mihalcsak Iuliana a avut parte de vizita Episcopului romano-catolic, László Böcskei.

La confluenţa a trei judeţe: Bihor, Sălaj, Cluj, într-o zonă greu accesibilă, episcopul László Böcskei şi-a vizat o enoriaşă cu prilejul aniversării a 103 ani. Vizita a fost pregătită încă de anul trecut, episcopul mărturisind ca a aflat despre faptul că Mihalcsak Iuliana va împlini această vârstă din raportul privind situaţia pastorală, de anul trecut, al preotului Rolnik Marton.

Foto: Episcopia Romano Catolică Foto: Episcopia Romano Catolică ©

După ştiinţa episcopului, în dieceza pe care o conduce , doamna Iuliana este singura persoană „cu o vârstă atât de frumoasă”.

„Am felicitat-o, am împărtășit bucuria zilei de naștere, și am încredințat-o în grija lui Dumnezeu. Nu știu să existe în dieceza noastră vreo altă persoană cu o vârstă atât de frumoasă – a afirmat episcopul Böcskei.

Doamna Iuliana l-a impresionat pe Episcopul Bocskei Laszlo care a constatat că deşi femeia are o stare de sănătate șubredă și puteri limitate, că a avut o viaţă plină de încercări continuă să recite rugăciuni și să-L slăvească pe Dumnezeu prin cântece religioase învățate în tinerețe.1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor