Epopee tibetană la Foto Art

Epopee tibetană la Foto Art
Presedintele Clubului Fotografic Nufarul, Stefan Toth (A.FIAP), onoreaza programul Toamnei oradene cu o inedita expozitie de arta fotografica.

Astfel, miercuri, de la ora 13:00, pe simezele Galeriei Foto Art din Oradea se vor afla instantaneele surprinse de artistul fotograf oradean cu ocazia participarii sale, în aceasta vara, la o tabara de creatie fotografica internationala în Tibet.
Intitulata „Epopeea Tibetului”, expozitia cuprinde 75 de fotografii color, clasice si digitale, lucrarile expuse fiind selectionate din peste 2.000 de imagini fotografice realizate pe film negativ, diapozitiv color si pe suport digital.

Înalti oaspeti

La vernisajul expozitiei artistului fotograf StefanToth vor fi prezenti Excelenta Sa Wang Tieshan, însarcinat cu afaceri ad-interim al Ambasadei R.P. Chineze, si consilierul cultural Yan Jianwu. Expozitia va fi dedicata Zilei nationale a Chinei, dar si aniversarii a patru decenii de la înfintarea Regiunii Autonome Tibet. Vor fi prezenti si artistii fotografi Branislav Brkic, din Belgrad, presedintele Societatii Fotografice din Serbia, si Geza Lennert, din Sremska Kamenica (Serbia). Lucrarile expuse vor fi prezentate de criticul de arta Ramona Novicov si de autorul acestora, Stefan Toth. Atmosfera muzicala va fi întretinuta de membrii Cvartetului Varadinum.
Expozitia va ramâne deschisa publicului pâna în data de 24 octombrie 2005, intrarea fiind libera.

Laura Voicu

Taguri: