Erbaşu Jr o vrea pe Elena Băsescu

10Comentarii
Erbaşu Jr o vrea pe Elena Băsescu
Fiica cea mică a preşedintelui reconfirmat al ţării noastre este cunoscută ca o adevărată femeie care a frânt multe inimi la viaţa ei.

Mulţi bărbaţi au încercat, de-a lungul timpului, să îi intre în graţii mai mult decât prieteneşte, însă mezina prezindeţială a spus mai tot timpul „pas”, preferând oarecum moralitatea în dauna plăcerii mai mult sau mai puţin trupeşti.

„Victimele” Elenei din Troia dâmboviţeană au fost Andrei, fiul deputatului Victor Hrebenciuc, Alin Cocoş şi mulţi alţii. Unul dintre ei – moştenitorul familiei Erbaşu, Alexandru. Între tânărul „Don Juan” de România şi fiica cea mică a lui Băsescu s-a înfiripat, iniţial, o bună prietenie, începută în urmă cu mai mulţi ani.

„Suntem buni prieteni de aproape 10 ani. E adevărat că ieşim împreună, petrecem mult timp împreună, dar n-avem o relaţie sentimentală. Ne cunoaştem de multă vreme”, a declarat Alex Erbaşu prin luna aprilie a acestui an. Numai că aşa-zisa „amiciţie” avea să se transforme într-o adevărată iubire. Şi cum sângele e fierbinte, în special la această vârstă, juniorul cu greu se mai poate abţine în a nu îi mărturiri „amicei” Elena adevăratele lui sentimente.

Amorezul o tot copleşeşte cu nenumărate telefoane, invitaţii în oraş şi multe altele, a aflat cotidinul 7 Plus. Neştiind probabil ce este cu adevărat în sufletul lui Alex, Elena a acceptat să iasă cu el, însă nu i-a dat prea multe speranţe, tratându-l ca pe un simplu amic. Cu toate acestea, juniorul a mărturisit unor prieteni că va lupta până la final pentru inima frumoasei fiice a preşedintelui. Dacă va şi reuşi, vom vedea…


SURSA: ANTENA 310Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor