Erou pentru un gigant britanic

De Veronica Bursaşiu
Reactualizat la:
Erou pentru un gigant britanic
Media britanică prezintă doar români care au eşuat în încercarea lor de a se integra în Regatul Unit.

Sunt însă mulţi români sclipitori care aduc plus valoare Marii Britanii. În ediţia de luni, Jurnal bihorean v-a prezentat-o pe orădeanca Maia Bondici, freelancer pentru două emisiuni cu caracter politic la BBC. Azi e rândul unui alt orădean sclipitor Richard Gabor Szilagyi, care săptămâna trecută a fost numit din nou în Top 100 Unsung Hero pentru Hayward Tyler Group, o companie al cărui Centru de Excelenţă deţine cea mai avansată instalație din lume pentru fabricarea de motoare specializate cu lichid chimic, cu angajaţi în toată lumea.

Acolo, tânărul orădean absolvent de Relaţii Internaţionale la Oradea, dar şi a secţiei de Business la University of Bedfordshire, cu calificativul maxim „first class” şi-a atras simpatia şi aprecierea conducerii companiei datorită determinării şi minţii sclipitoare.

richard2

Richard nu se află la prima nominalizare în topul primilor 100 de angajaţi, oameni care au avut o activitate cotată la „excepţional ”. Pentru prima dată, orădeanul şi-a văzut numele în top la doi ani după angajare. De această dată, prezenţa sa în acest top e menită să-i consolideze poziţia şi să-i confirme aprecierea de care se bucură.

Evenimentul a avut loc la Centrul expoziţional din Liverpool. „Am fost onorat să fac parte din evenimentul fantastic din Liverpool, la The Manufacturer Top 100 2017. Sunt foarte mândru că am fost numit a Top100 Unsung Hero pentru Hayward Tyler Group.

Nu aș fi putut realiza acest lucru fără ajutorul colegilor, mentorilor și prietenilor mei: dr Martin Clocherty, Sue Henshaw, Michael Williams, Dave Murray, Ewan Lloyd-Baker, Ross Meikle, Oliver Buhlinger, Tom Bullton, Chris Henzel, Freddie Flanagan, Colin Elcoate, Alexandra Silaghi, Michael Cunnington, William H. Ruff, Morgan Knapton, Mark Drayton, Kyle Blackwell, Georgiana Sandu, Adriana Moise, Lanner Matt Down, Benjamin Jones”, ne-a declarat Richard Szilaghi.

Întreaga poveste a orădeanului care în semn de simpatie pentru implicarea sa în activitatea gigantului britanic a fost prezentat şi Ducelui și Ducesei de Cambridge, William Arthur şi Kate Middleton, când aceştia au deschis noua unitate „fit-for-nuclear” a lui Hayward Tyler din Luton, înmânând şi „Premiul Regienei ” companiei o puteţi citi pe:

 

Are o poveste de succes demnă de Oscar. O poveste pe care şi-a clădit-o pas cu pas, singur. E consultant la o firmă al cărei Centru de Excelenţă deţine cea mai avansată instalație din lume pentru fabricarea de motoare specializate cu lichid chimic.La 24 de ani, un orădean este lider de dezvoltare gl...

Joi, Jurnal bihorean vă va prezenta povestea de succes a altui orădean în Regatul Unit, cea a pianistului Nicolae Mihailă.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !